Dragon Age: Inquisition Nieuws

  BioWare teaset Dragon Age 4 release met een korte trailer

  Tijdens The Game Awards is BioWare met een korte teaser gekomen rondom een Dragon Age 4 release. We kregen niet de titel te zien, maar wel kregen we een hashtag die de franchise weggeeft voor oplettende fans. Deze verwijst namelijk naar een bekend personage.

  Nieuwe Dragon Age game in de maak volgens Executive Producer

  De kans dat grote studio’s een succesvolle titel links laten liggen, is niet heel groot. Maar totdat iemand het hoge woord eruit brengt, is het afwachten achter de schermen gewerkt wordt aan een vervolg. Een tweet van Mark Darrah bevestigt de komst van een nieuwe Dragon Age game.

  Dragon Age creative director verlaat BioWare

  De Dragon Age creative director Mika Laidlaw verlaat BioWare. Dit heeft hij geschreven in een brief die hij op Twitter heeft geplaatst.

  Xbox Live Deals With Gold met Dragon Age Inquisition en GTA 5

  De nieuwe Xbox Live Deals With Gold zijn bekendgemaakt. Deze week zijn een hoop open-world games met flinke korting te krijgen. Bekijk de volledige lijst met aanbiedingen hier!

  Download Dragon Age Inquisition gratis via EA Access

  Leden van EA Access kunnen nu Dragon Age Inquisition gratis downloaden. De game werd vandaag toegevoegd aan de abonnementsdienst van Electronic Arts.

  Last-gen Dragon Age Inquisition save files naar current-gen

  Dragon Age Inquisition spelers die hun consoles willen upgraden naar de nieuwste consoles zoals de PlayStation 4 en Xbox One zullen blij zijn met dit nieuws. Gamers kunnen namelijk via een BioWare programma Dragon Age Inquisition save files van de PlayStation 3 of Xbox 360 importeren naar de current-gen consoles.

  Er is meer Dragon Age Inquisition DLC in de maak

  Schrijf Dragon Age Inquisition nog niet af, want er komt nog meer DLC aan voor deze game. Een ontwikkelaar heeft via Twitter vermeld dat hij bezig is met Dragon Age Inquisition DLC.

  Flinke Origin korting op Dragon Age Inquisition en andere topgames

  Op EA’s Origin staan een paar topgames in de sale. Waaronder een flinke Origin korting op Dragon Age Inquisition.

  Dragon Age Inquisition DLC The Black Emporium nu gratis verkrijgbaar

  Er is nu een nieuwe Dragon Age Inquisition DLC, beschikbaar voor iedereen. De DLC The Black Emporium is gratis te downloaden voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en PC.

  Dragon Age Inquisition DLC Jaws of Hakkon heeft PS4 releasedatum

  De eerste Dragon Age Inquisition DLC Jaws of Hakkon komt uit op 26 mei voor de PS3, PS4 en Xbox 360.

  Xbox Live Gold deals - Dragon Age Inquisition, Diablo 3 en meer

  Een aantal mooie Xbox Gold deals op jouw favoriete Xbox games. Flinke kortingen op games als Fifa 15, Dragon Age: Inquisition en Lego The Hobbit.

  Details over Dragon Age Inquisition patch 6

  BioWare publiceerde vandaag de volledige lijst met veranderingen die zullen plaatsvinden met de zesde Dragon Age Inquisition patch.Hieronder kun je zien wat er veranderd wordt.

  Dragon Age Inquisition DLC Jaws of Hakkon release vandaag

  De Dragon Age Inquisition DLC, Jaws of Hakkon release blijkt vandaag te zijn. Een tweet van Bioware veroorzaakte enige verwarring, maar PC en Xbox One gebruikers kunnen de DLC nu downloaden.

  SXSW Gaming Awards - Dragon Age Inquisition wint game van het jaar

  De SXSW Gaming Awards zijn uitgereikt. Dragon Age Inquisition heeft de award voor game van het jaar gewonnen. Hieronder zie je een overzicht van de winnaars.

  Dragon Age Inquisition voor Xbox One gratis

  Dragon Age Inquisition voor Xbox One is deze week gratis te spelen. Het spel is tot en met maandag 16 maart beschikbaar en daarna moet de volledige versie van het spel worden gekocht.

  Geheim BioWare project - Dragon Age schrijver gestrikt

  Senior BioWare schrijver David Gaider neemt afscheid als schrijver van Dragon Age. Gaider blijft wel werken voor BioWare maar gaat verder werken aan een geheim BioWare project.

  Meer details over de Dragon Age Inquisition patch

  De aankomende Dragon Age Inquisition patch heeft enkele verbeteringen in de gameplay en stabiliteit. Ook is er een nieuwe feature.

  Dragon Age Inquisition patch brengt veel nieuwe content

  Binnenkort komt alweer de vijfde Dragon Age Inquisition patch van Bioware uit. Naast een aantal bug fixes wordt ook nieuwe content geïntroduceerd. Een beta van de patch moet ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt.

  Dragon Age Inquisition patch moet progressie bugs verhelpen

  Dragon Age Inquisition heeft een aantal bugs dat voorkomt dat spelers progressie kunnen maken in de game. De volgende Dragon Age Inquisition patch maakt hier een einde aan en zorgt dat spelers weer verder kunnen spelen.

  Dragon Age Inquisition update + DLC nu beschikbaar

  Dragon Age Inquisition krijgt vandaag een gratis update én betaalde DLC voor de game. Start dus die inbelverbinding maar op, want het is tijd voor wat meer content in de nieuwste Dragon Age Inquisition update.

  STEM nu op de XGN Game of the Year 2014

  Het is eindelijk zover: De uitslag van de XGN Game Awards per categorie én de uitslag van de Wildcard is binnen. Er resteert nu nog maar één ding, de final showdown tussen alle winnaars!

  Dragon Age Inquisition patch vandaag, later voor Xbox One

  Vandaag komt de tweede Dragon Age Inquisition patch uit. De patch verschijnt voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox 360. De Xbox One patch laat nog even op zich wachten.

  Dragon Age Inquisition begin 7 keer opnieuw geschreven

  Ontwikkelaar BioWare heeft het begin van Dragon Age Inquisition maar liefst zeven keer veranderd voor het zijn uiteindelijke vorm heeft gekregen. De eerste ontmoeting met Chancellor Roderick moest overweldigend zijn, volgens de ontwikkelaars.

  Game of Thrones karakter nagemaakt in Dragon Age Inquisition

  Een speler heeft Daenerys Targaryen een Game of Thrones character nagemaakt in Dragon Age Inquisition. Dit is gedaan met de uitgebreide character creation tool die in de game zit.

  Dragon Age Inquisition easter egg hint naar Plants vs Zombies

  Er zit een Plants vs Zombies easter egg in een codex in Dragon Age Inquisition. Twitter gebruiker FioraAeterna ontdekte de knipoog die diep verborgen zat in de RPG.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.