Dragon Age: Inquisition

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door BioWare en uitgegeven door Electronic Arts

  9.5

  Dragon Age: Inquisition Artikelen

  Top 10 beste RPG games aller tijden - Tijdloze klassiekers

  Dit zijn de tien beste RPG games aller tijden. Het spelen van games kent vele pluspunten, want je kunt jezelf bijvoorbeeld voordoen als Arnold Schwarzenegger in zijn meest gespierde jaren. Dit soort games zijn doorgaans RPG’s en wij zetten de tien beste aller tijden voor je op een rijtje!

  Beste Playstation Store deals - Titels onder de 10 euro

  De PlayStation Store kent op het moment een gigantisch grote uitverkoop aan games. Naast veel uitbreidingspakketten en kleine games zitten er ook een aantal hele grote namen bij. Lees hier de beste titels van de PlayStation Store deals. Let wel op, deze aanbiedingen gelden tot en met 21 maart.

  De 10 beste BioWare games momenten die je altijd bijblijven

  Anthem is de nieuwste game van BioWare. De Canadese studio heeft in zijn ruim 20-jarig bestaan een heel scala aan games afgeleverd. Hierin zitten een hoop elementen die je altijd bijblijven. In deze special sommen we 10 van de beste BioWare games momenten voor je op. Pas op! In deze feature staan spoilers.

  Top 10 LHBT personages in games - Wees jezelf!

  In deze top 10 LHBT personages in games bespreken we tien geweldige personages. De seksualiteit van een personage hoeft geen rol te spelen in hoe geweldig een personage kan zijn. Er zijn een aantal goede voorbeelden in games die dit bewijzen. Dit zijn ze!

  Update - PlayStation Store deals onder de 10 euro - Flinke kortingen!

  De feestdagen zitten eraan te komen en de PlayStation Store viert dat met flinke kortingen op de leukste games. Ideaal als je nog een kerstcadeau voor een gameliefhebber zoekt. Wij hebben de beste PlayStation Store deals onder de 10 euro voor je op een rijtje gezet.

  Dragon Age: Inquisition Nieuws

  BioWare teaset Dragon Age 4 release met een korte trailer

  Tijdens The Game Awards is BioWare met een korte teaser gekomen rondom een Dragon Age 4 release. We kregen niet de titel te zien, maar wel kregen we een hashtag die de franchise weggeeft voor oplettende fans. Deze verwijst namelijk naar een bekend personage.

  Nieuwe Dragon Age game in de maak volgens Executive Producer

  De kans dat grote studio’s een succesvolle titel links laten liggen, is niet heel groot. Maar totdat iemand het hoge woord eruit brengt, is het afwachten achter de schermen gewerkt wordt aan een vervolg. Een tweet van Mark Darrah bevestigt de komst van een nieuwe Dragon Age game.

  Dragon Age creative director verlaat BioWare

  De Dragon Age creative director Mika Laidlaw verlaat BioWare. Dit heeft hij geschreven in een brief die hij op Twitter heeft geplaatst.

  Xbox Live Deals With Gold met Dragon Age Inquisition en GTA 5

  De nieuwe Xbox Live Deals With Gold zijn bekendgemaakt. Deze week zijn een hoop open-world games met flinke korting te krijgen. Bekijk de volledige lijst met aanbiedingen hier!

  Download Dragon Age Inquisition gratis via EA Access

  Leden van EA Access kunnen nu Dragon Age Inquisition gratis downloaden. De game werd vandaag toegevoegd aan de abonnementsdienst van Electronic Arts.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.