Dragon Age II

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Avontuur & role-playing

  Gemaakt door BioWare en uitgegeven door Electronic Arts & BioWare

  8

  Dragon Age II Artikelen

  De 10 beste BioWare games momenten die je altijd bijblijven

  Anthem is de nieuwste game van BioWare. De Canadese studio heeft in zijn ruim 20-jarig bestaan een heel scala aan games afgeleverd. Hierin zitten een hoop elementen die je altijd bijblijven. In deze special sommen we 10 van de beste BioWare games momenten voor je op. Pas op! In deze feature staan spoilers.

  Xbox Live Games with Gold december 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De maand december is weer aangebroken en dat betekent nieuwe Xbox games die gratis te spelen zijn. Microsoft pakt lekker uit in de laatste maand van het jaar met vijf toffe games. Dit is de Xbox Live Games with Gold december 2018 update!

  5 EA Access games die we nog missen!

  Het aantal gratis EA Access games die in de zogenaamde Vault zit is al behoorlijk te noemen, maar er kan wat ons betreft zeker nog wat bij! Welke games dat zijn kun je lezen in dit artikel! Lees dus snel verder om te zien welke EA games nog ontbreken.

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Dragon Age Inquisition story recap - wat vooraf ging

  Dragon Age Inquisition, De langverwachte Dragon Age sequel van BioWare, is vanaf morgen verkrijgbaar. De game is een vervolg op Dragon Age Origins en Dragon Age II. Heb je de vorige delen nooit gespeeld of heb je behoefte aan een recap? Hier lees je alles wat je moet weten om Dragon Age Inquisition optimaal te begrijpen.

  Dragon Age II Nieuws

  Xbox Games with Gold december 2018 - De gratis games van de laatste maand

  De Xbox Games with Gold voor december 2018 zijn bekendgemaakt. In de laatste maand van dit jaar kunnen vier games gratis worden gedownload. Dat zijn Q.U.B.E. 2, Never Alone, Dragon Age II en Mercenaries: Playground of Destruction. De games zijn beschikbaar in verschillende periodes in december.

  Geheim BioWare project - Dragon Age schrijver gestrikt

  Senior BioWare schrijver David Gaider neemt afscheid als schrijver van Dragon Age. Gaider blijft wel werken voor BioWare maar gaat verder werken aan een geheim BioWare project.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 2

  Ook vandaag zijn er weer allemaal games in de aanbieding op de Xbox 360. Wat dacht je van een aantrekkelijk prijs voor Halo 4 of Dragon Age II? We zetten de deals voor je op een rijtje.

  Sony lanceert 'Knights and Witches' actie op PSN

  De Europese PlayStation Store heeft nu tijdelijk games in de aanbieding die horen bij de 'Knights and Witches' promotie actie.

  Ontwikkelaar The Witcher 3 wil Skyrim en Dragon Age minstens evenaren

  CD Projekt RED, de ontwikkelaar van The Witcher 3, heeft onlangs zijn mening laten horen over zijn concurentie. Het is de bedoeling om de kwaliteit van Skyrim en Dragon Age minstens te evenaren, of zelfs beter te worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.