DOOM Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #60 tot en met #51

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 60 tot en met 51.

  PlayStation Store deals - Van deze Halloweendeals schrik je je rot

  De PlayStation Store heeft weer een mooie lijst met aanbiedingen. Deze keer staat dit in het teken van Halloween, wat bijna zover is. In de PlayStation Store zien we weer een groot aantal deals. Lees hier de top 10 games die nu in de PlayStation Store deals te downloaden zijn.

  Top 10 beste FPS games aller tijden - Schieten tot je niet meer kan!

  Ben jij de beste schutter aller tijden? Dan heb je vast en zeker veel FPS games gespeeld en weet je wel raad met een pistool, machinegeweer of RPG. Laten we lekker schieten in de beste FPS games aller tijden, want wij zetten de tien beste op een rij.

  Nintendo eShop sales - Grote titels voor een zacht prijsje

  De Nintendo eShop is de plek voor Nintendo Switch-eigenaren om games te downloaden, maar grote titels zijn bijna nooit in de aanbieding. Je zult eerder indie-games in de sale zien. Op het moment heeft de Nintendo eShop juist wel een grote sale met veel titels. Lees hier de beste 10 Nintendo eShop sales. Al deze aanbiedingen gelden tot 25 april.

  De beste shooters op de Nintendo Switch - Onderweg knallen geblazen

  Rebellion liet weten dat er een remastered versie van Sniper Elite V2 naar de Switch komt in 2019. Hiernaast komt het derde deel van de serie ook naar dit console. Deze goede shooters zijn een mooie toevoeging aan de bibliotheek van de Nintendo Switch. Lees hier de beste shooters voor de Nintendo Switch.

  Beste Playstation Store deals - Titels onder de 10 euro

  De PlayStation Store kent op het moment een gigantisch grote uitverkoop aan games. Naast veel uitbreidingspakketten en kleine games zitten er ook een aantal hele grote namen bij. Lees hier de beste titels van de PlayStation Store deals. Let wel op, deze aanbiedingen gelden tot en met 21 maart.

  Top 10 beste Nintendo Switch games die het beste gebruikmaken van motion controls

  De Nintendo Switch biedt een breed scala aan games. Van Mario Kart tot Diablo 3, er is voor iedereen wel een game om te spelen. Maar stel dat je gewoonweg niet op de kleine knopjes van de Switch controller wil drukken. Hier is onze top 10 beste Nintendo Switch games die gebruikmaken van motion controls.

  Update - PlayStation Store deals onder de 10 euro - Flinke kortingen!

  De feestdagen zitten eraan te komen en de PlayStation Store viert dat met flinke kortingen op de leukste games. Ideaal als je nog een kerstcadeau voor een gameliefhebber zoekt. Wij hebben de beste PlayStation Store deals onder de 10 euro voor je op een rijtje gezet.

  Nintendo Switch kopen? Dit moet je eerst weten

  Het is geen geheim dat de Nintendo Switch ontzettend populair is. Ga jij nu ook een Nintendo Switch kopen? Lees dan eerst onze special om zo to de beste keuze te komen.

  DOOM Review - Portable door de deuren van hel

  Demonen afknallen, door levels stuiven en vooral veel bloed: het is de formule waar DOOM sinds zijn donderende debuut in 1993 populair mee werd en de weg van de first-person shooter inzette. Vierentwintig jaar en meerdere DOOM's verder is de game er nu ook op de Nintendo Switch. Of dat ook een succes is, lees je in de DOOM Review.

  10 Xbox One games die je gespeeld moet hebben

  Dit najaar is het alweer vier jaar geleden dat de Xbox One het levenslicht zag. Voor ons Nederlanders was de release van de console natuurlijk iets korter geleden, omdat hij pas in september 2014 in ons kikkerlandje uitkwam. Evengoed tijd om een aantal Xbox One games die je gespeeld moet hebben onder de loep te nemen.

  DOOM voor Switch - Knallen op een handheld

  De actievolle shooter DOOM kwam vorig jaar uit op de PC, Xbox One en PlayStation 4. Uitgever Bethesda heeft de game nu ook aangekondigd voor de Nintendo Switch, waar hij eind dit jaar op moet verschijnen. Lees hier alles wat je moet weten over DOOM voor Switch.

  Top 10 beste Xbox One budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer een enorme batch aan topgames die richting ons geslingerd wordt. Natuurlijk heeft niet iedereen zin of budget om de volle mep te betalen voor games. Daarom hebben wij de top 10 beste Xbox One budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je geselecteerd.

  Wat vinden jullie de beste aankomende Nintendo Switch game? [poll]

  Qua aankomende titels leek de Nintendo Switch het rustig aan te gaan doen dit jaar. Tot er opeens een stormvloed kwam aan aankondigingen voor de komende maanden. Onze vraag aan jullie is dan ook: wat is volgens jullie de beste aankomende Nintendo Switch game?

  Bethesda Store Europe geopend - XGN leden krijgen NU tijdelijk korting!

  De Bethesda Store Europe is officieel geopend voor verkoop. De Europese store heeft een uitgebreid aanbod met items van bijvoorbeeld games als Dishonored, DOOM en The Elder Scrolls Online. Om dit te vieren hebben wij speciale kortingsactie voor jullie opgezet met Bethesda!

  Top 5 beste Bethesda E3 aankondigingen van 2017

  Bethesda heeft in de vroege uurtjes van zondagnacht, of maandagmorgen, haar persconferentie gegeven en is daarmee de derde van de zeven persconferenties van deze E3. Het was één van de kortste persconferenties, maar dat wil niet zeggen dat het niet tof was. Lees meer in onze top 5 beste Bethesda E3 aankondigingen van 2017!

  7 Bethesda E3 2017 Verwachtingen - Games om naar uit te kijken

  De E3 2017 begint over minder dan drie weken en Bethesda geeft op maandag 12 juni om 04:00 Nederlandse tijd een persconferentie. Wij blikken alvast vooruit en hebben een overzicht gemaakt van onze verwachtingen voor deze persconferentie van Bethesda. In deze special zetten we zeven Bethesda E3 2017 verwachtingen op een rij.

  Top 5 beste Bethesda games volgens jullie!

  Bethesda brengt ons regelmatig goede games en daarom vroegen wij jullie vorige week wat jullie nou de beste Bethesda games vinden. Jullie hebben massaal gestemd en het resultaat is nu bekend. Lees snel verder om te zien wie er gewonnen heeft!

  Wat vinden jullie de beste Bethesda game? [poll]

  Deze week willen we weten van welke Bethesda games jij het meeste genoten hebt. Roep al je vrienden op om te stemmen in de poll en dan komen we er volgende week achter wat de beste Bethesda game is!

  De top 5 beste games voor mannen van 2016 - Keiharde actie

  Het was weer een enerverend jaar in de game-industrie, met een rits van titels die dit jaar het levenslicht zagen. Er waren overhypte games, er waren stille hits en er waren games waarvan je wist dat ze het goed gingen doen. XGN zet ze voor jou op een rijtje in de top 5 beste games voor mannen van 2016.

  Beste DLC voor 2017 - Uitbreiding van het nieuwe jaar

  Niet alleen qua gamereleases was 2016 een topjaar, ook op het gebied van vette DLC viel er weinig te klagen. Neem bijvoorbeeld de onaangekondigde Age of Empires 2 DLC. Wat er in 2017 in ieder geval voor gave DLC gaat komen, lees je in deze lijst met beste DLC voor 2017.

  Top 5 first-person shooter games 2016 - Intense actie!

  2016 heeft tal van pareltjes gebracht naar de wereld van de games. Ook binnen het first-person shootergenre zijn er diverse titels voorbij gekomen die het noemen waard zijn. De beste titels zijn opgenomen in een lijst en kun je lezen in deze top 5 first-person shooter games 2016.

  De top 5 beste games van 2016 volgens Rick Dijs

  Rick is een stuiterbal die door het leven gaat met tig projecten tegelijk. Hij voetbalt, hij drinkt, hij studeert, hij werkt. Soms vraag je je af of hij wel slaapt. Hoe dan ook, we zijn zeer blij met hem! Want Rick is bovenal een gamer, zoals blijkt. Dit is zijn top 5 de beste games van 2016!

  De beste games van 2016 volgens Rob Ottens

  Rob heeft niet zoveel gegamed dit jaar. Waarschijnlijk was hij meer bezig met de techniek van XGN. Dat neemt niet weg dat hij wel een paar titels heeft die hij graag met jullie wil delen. Dit is de top 3 beste games van 2016 volgens Rob Ottens!

  Top 5 beste shooters 2016 - Enorm hoge concurrentie

  Nu zo'n beetje alle shooters van 2016 zijn uitgekomen is het tijd om terug te kijken. Dit keer is het niet meer een strijd tussen Battlefield en Call of Duty, want er is een aantal shooters dat zich met de strijd komt bemoeien. Wat zijn de parels van 2016? Hier zijn de top 5 beste shooters 2016!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.