Doom 3 BFG Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door id Software en uitgegeven door id Software

  Doom 3 BFG Edition Artikelen

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  DOOM Single Player recap - Het verhaal tot nu toe

  De releasedatum van de nieuwe DOOM komt steeds dichterbij. Over twee dagen mogen we ons eindelijk wagen aan het wederom op zijn kop zetten van de hel. In deze DOOM Single Player Recap geven we je weer even een opfrisser wat je in de vorige games precies hebt gedaan.

  Top 8 beste virtual reality games van het moment

  De Virtual Reality zit als middel om te gamen nog in de lift. Er komen wekelijks nieuwe ontwikkelingen voor het recent verschenen verschijnsel dat steeds meer opties bieden. Heb of ben jij van plan met de VR te spelen? Bekijk dan snel deze top 8 beste virtual reality games.

  Oculus Rift Games - grote titels en honderden indiegames

  Nu de consumentenversie van de Oculus Rift officieel is aangekondigd, is het natuurlijk de vraag welke games er uitkomen of al uit zijn, waar we met vol enthousiasme in kunnen duiken. Wij hebben een paar Oculus Rift games voor je geselecteerd.

  De 10 engste horrorgames ooit

  Het is halloween vandaag, een perfect moment om de engste horrorgames uit de kast te trekken. Laten we daarom eens kijken naar de tien engste games die jullie als lezers hebben verkozen!

  Doom 3 BFG Edition Nieuws

  Mythbusters maakt aflevering over Doom

  De volgende aflevering van Mythbusters, gepresenteerd door Adam Savage en Jamie Hyneman op Discovery Channel, gaat over Doom. Dat heeft uitgever Bethesda op zijn blog aangekondigd.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De aanbiedingen van de Steam Summer Sale zijn weer veranderd, dus het is tijd voor een update! We brengen jullie op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en natuurlijk de door de community uitgekozen aanbieding.

  Doom 3 nu met korting verkrijgbaar op PSN

  Fans van de Doom franchise opgelet. Doom 3 is namelijk vanaf nu tijdelijk met korting binnen te halen vanaf de PlayStation Store.

  Releasedatum Doom 3 BFG Edition bekendgemaakt

  Doom 3 BFG Edition zal op 19 oktober in de schappen liggen. Dat heeft uitgever Bethesda Softworks gisteren bekendgemaakt.

  Bethesda brengt Doom 3 terug naar de Xbox 360, PC en PlayStation 3

  Uitgever Bethesda heeft Doom 3 BFG Edition aangekondigd voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. De uitgave zal deze herfst uitkomen en naast de game nog een hoop extra content bevatten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.