Don't Starve Nieuws

  Don't Starve komt naar Xbox One

  Don´t Starve, de avontuurlijke survivalgame die voor het eerst in 2013 uitkwam, komt naar de Xbox One. Dat werd bevestigd door Klei Entertainment, de ontwikkelaar van de game.

  Don't Starve Together multiplayer uitbreiding gratis voor gebruikers

  Don't Starve bezitters krijgen nu de Don't Starve Together multiplayer uitbreiding gratis. Dit geldt alleen voor alle gebruikers die het spel voor 3 juni hebben gekocht.

  BioShock Infinite en Metro: Last Light met PS Plus in februari

  Er waren al wat geruchten dat BioShock Infinite en Metro: Last Light de gratis Europese PlayStation Plus games zouden zijn voor februari, en nu is dat bevestigd.

  Miljoen spelers voor Don't Starve

  Don't Starve, de indiegame van ontwikkelaar Klei Entertainment waarin overleven centraal staat, heeft meer dan één miljoen spelers. Dat maakte de indie-developer dinsdag bekend.

  Steam Holiday Sales gaan onverminderd door

  De kerstman mag dan misschien alweer onderweg zijn naar zijn huisje op de Noordpool, Steam is nog niet klaar met geven. Tot 3 januari blijven er games flink in de uitverkoop gaan.

  PS4-titels Don't Starve en Binding of Isaac gratis

  De indie-titels Don't Starve en The Binding of Isaac: Rebirth zullen vanaf hun launch gratis te downloaden zijn op de PlayStation 4. Je moet wel een PlayStation Plus abonnement hebben om deze games binnen te halen.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De aanbiedingen van de Steam Summer Sale zijn weer veranderd, dus het is tijd voor een update! We brengen jullie op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en natuurlijk de door de community uitgekozen aanbieding.

  Steam Zomeruitverkoop van start gegaan

  Er doken al geruchten op dat de zomeruitverkoop van Steam op 11 juli zou beginnen en die blijken nu ook waar te zijn. De uitverkoop is officieel van start gegaan, en hier kun je de aanbiedingen van het moment lezen.

  Indie ontwikkelaars vrij spel met Sony

  Bij de presentatie van Sony op de E3 heeft Jack Tretton, de CEO van Sony, acht indie spellen voor de PlayStation 4 aangekondigd.

  Don't Starve vanaf 24 april te downloaden op Steam

  De bizarre en psychotische survivalgame Don't Starve kun je vanaf 24 april dit jaar downloaden via het digitale platform Steam.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.