Don't Starve Artikelen

  De 10 beste online co-op games in tijden van corona

  Soms is er niets leuker dan op de bank te ploffen met een paar vrienden en de hele avond samen te gamen. Ten tijde van het coronavirus gaat dat alleen een stuk moeilijker, maar gelukkig zijn er ook genoeg games die je online samen kan spelen. Dit zijn de 10 beste online co-op games van het moment.

  Top 10 beste co-op games voor Valentijnsdag - Liefde gaat door een game

  Naast het bezoeken van een bioscoop, uit eten gaan of een ander romantisch uitstapje buiten de deur, kan je Valentijnsdag ook romantisch doorbrengen met je geliefde met het spelen van een leuke game. Mits jullie beiden gamen. Wij zetten de top 10 beste co-op games voor Valentijnsdag voor je op een rijtje om een suggestie te geven wat te doen!

  Tien beste laptop games - Hier raakt je laptop niet oververhit van!

  Veel mensen denken dat PC gaming draait om desktops met dure grafische kaarten, voor echte hardcore spelers. Dit ligt iets genuanceerder: er zijn namelijk veel mensen die gewoon spelen op een gemiddelde laptop. Voor deze groep gamers hebben wij de tien beste laptop games samengesteld. Kijk snel welke er in staan!

  Steam Winter Sale 2016 games - De beste vergeten koopjes

  De Steam Winter Sale is weer hier. We kunnen dus weer flink veel PC-games binnenhalen voor een lage prijs. We hebben al een lijst gemaakt de beste Steam Winter Sale 2016 aanbiedingen, maar nu gaan we een kijkje nemen naar de games waar je misschien niet meteen aan denkt. Dit zijn de beste vergeten Steam Winter Sale 2016 games!

  Top 5 beste coop games voor de Alienware Steam Machine

  Het is weer de eerste dag van de maand en dat betekent dat we weer een top 5 Alienware Steam Machine hebben. Deze keer staan co-op games centraal, want er is niets leuker dan samen met één of enkele vrienden een spelletje spelen. De top 5 beste coop games voor de Alienware Steam Machine vind je hier.

  Dit zijn de 8 tofste E3 cosplay in 2016

  Op de E3 zijn naast de vele games ook leuke cosplayers te vinden! In deze special zie je 8 toffe E3 cosplay die wij op de beursvloer tegen kwamen!

  Minecraft alternatieven - Top 10 games die op Minecraft lijken

  Minecraft staat er natuurlijk bekend om dat de game erg populair is en daarnaast wordt er erg veel gepubliceerd over de game. Op Youtube zijn er bijvoorbeeld al veel video's te vinden en zagen we in de cijfers van Steam dat Minecraft af en toe zelfs populairder is dan Dota 2. Check daarom snel onze top 10 beste Minecraft alternatieven!

  De 5 beste downloadbare PlayStation 4 (PS4) games

  Verborgen in de PlayStation Store zijn er genoeg downloadbare titels te vinden die het meer dan waard zijn om in je mandje te stoppen en aan je bibliotheek toe te voegen. Het leven gaat immers niet altijd over AAA-titels. XGN zet vijf de beste 5 downloadbare games voor de PS4 op een rijtje!

  Don't Starve Review

  Niet verhongeren! Een game die zo heet, die moet haast wel gaan over modellen die over een catwalk moeten of Robinson Crusoe-achtige overlevingstaferelen. Het is het laatste, want in deze uitlegloze game moet je Wilson helpen overleven.

  PlayStation Store Update - Don't Starve en Grand Theft Auto

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.