Don't Starve

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & survival horror

  Gemaakt door Klei Entertainment en uitgegeven door Klei Entertainment

  7.5

  Don't Starve Artikelen

  De 10 beste online co-op games in tijden van corona

  Soms is er niets leuker dan op de bank te ploffen met een paar vrienden en de hele avond samen te gamen. Ten tijde van het coronavirus gaat dat alleen een stuk moeilijker, maar gelukkig zijn er ook genoeg games die je online samen kan spelen. Dit zijn de 10 beste online co-op games van het moment.

  Top 10 beste co-op games voor Valentijnsdag - Liefde gaat door een game

  Naast het bezoeken van een bioscoop, uit eten gaan of een ander romantisch uitstapje buiten de deur, kan je Valentijnsdag ook romantisch doorbrengen met je geliefde met het spelen van een leuke game. Mits jullie beiden gamen. Wij zetten de top 10 beste co-op games voor Valentijnsdag voor je op een rijtje om een suggestie te geven wat te doen!

  Tien beste laptop games - Hier raakt je laptop niet oververhit van!

  Veel mensen denken dat PC gaming draait om desktops met dure grafische kaarten, voor echte hardcore spelers. Dit ligt iets genuanceerder: er zijn namelijk veel mensen die gewoon spelen op een gemiddelde laptop. Voor deze groep gamers hebben wij de tien beste laptop games samengesteld. Kijk snel welke er in staan!

  Steam Winter Sale 2016 games - De beste vergeten koopjes

  De Steam Winter Sale is weer hier. We kunnen dus weer flink veel PC-games binnenhalen voor een lage prijs. We hebben al een lijst gemaakt de beste Steam Winter Sale 2016 aanbiedingen, maar nu gaan we een kijkje nemen naar de games waar je misschien niet meteen aan denkt. Dit zijn de beste vergeten Steam Winter Sale 2016 games!

  Top 5 beste coop games voor de Alienware Steam Machine

  Het is weer de eerste dag van de maand en dat betekent dat we weer een top 5 Alienware Steam Machine hebben. Deze keer staan co-op games centraal, want er is niets leuker dan samen met één of enkele vrienden een spelletje spelen. De top 5 beste coop games voor de Alienware Steam Machine vind je hier.

  Don't Starve Nieuws

  Don't Starve komt naar Xbox One

  Don´t Starve, de avontuurlijke survivalgame die voor het eerst in 2013 uitkwam, komt naar de Xbox One. Dat werd bevestigd door Klei Entertainment, de ontwikkelaar van de game.

  Don't Starve Together multiplayer uitbreiding gratis voor gebruikers

  Don't Starve bezitters krijgen nu de Don't Starve Together multiplayer uitbreiding gratis. Dit geldt alleen voor alle gebruikers die het spel voor 3 juni hebben gekocht.

  BioShock Infinite en Metro: Last Light met PS Plus in februari

  Er waren al wat geruchten dat BioShock Infinite en Metro: Last Light de gratis Europese PlayStation Plus games zouden zijn voor februari, en nu is dat bevestigd.

  Miljoen spelers voor Don't Starve

  Don't Starve, de indiegame van ontwikkelaar Klei Entertainment waarin overleven centraal staat, heeft meer dan één miljoen spelers. Dat maakte de indie-developer dinsdag bekend.

  Steam Holiday Sales gaan onverminderd door

  De kerstman mag dan misschien alweer onderweg zijn naar zijn huisje op de Noordpool, Steam is nog niet klaar met geven. Tot 3 januari blijven er games flink in de uitverkoop gaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.