Donkey Kong Country Returns 3D

  Uitgebracht voor

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Monster Games en uitgegeven door Monster Games

  9.0

  Donkey Kong Country Returns 3D Artikelen

  Battlefield 1 gameplay en win Uncharted goodies! - Q&A Tuesday

  In deze nieuwe aflevering van Q&A Tuesday bespreken we onze Battlefield 1 gameplay verwachtingen, hoe het verder gaat met Mario na de beloofde make-over en geven we een aantal Uncharted goodies weg!

  Top 10 meest iconische gamedeuntjes - Direct herkenbare melodieën

  Niet alleen games zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, ook muziek uit games is een eigen leven gaan leiden. Sommige melodieën kunnen we allemaal meeneuriën of –fluiten. Welke muziekjes dat zijn, lees je in onze top 10 meest iconische gamedeuntjes!

  De top 3 beste franchises van Rare

  Nadat het nieuws naar buiten kwam dat klassieke Rare franchises gaan terugkeren gingen we hier op de redactie helemaal los. Daarom wilden wij ook van jullie weten wat de beste franchises van Rare zijn! Tot een echte top wist het niet te komen, omdat jullie unaniem op 3 franchises gestemd hebben. Welke zijn het beste van het beste?

  Stem: De 10 beste Donkey Kong-games!

  Vanaf 21 februari ligt Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor de Wii U in de winkels. Het is al weer 33 jaar geleden dat Donkey Kong voor het eerst naar Nintendo kwam. In die 33 jaar zijn er een hele hoop titels verschenen met de driftige aap in de hoofdrol. Welke Donkey Kong-game is volgens jou de allerbeste?

  Donkey Kong Country Returns 3D Review

  Tweeëndertig jaar, zo oud is Donkey Kong inmiddels. In drie decennia hebben we de gorilla al vaak voorbij zien komen. Vorige week nog kwamen we Donkey Kong tegen in Mario and Donkey Kong: Minis on the Move. Volgende week kunnen we weer een bezoekje van de aap verwachten in Donkey Kong Country Returns 3D. Een remake van een Wii game die nu op de 3DS uit zal komen, maar weet de game op de handheld een zelfde goede indruk te maken als toentertijd op de Wii?

  Donkey Kong Country Returns 3D Nieuws

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Nintendo aangeklaagd door Donkey Kong acteur

  Het zal niet makkelijk zijn om de kerel te zijn die loopt te zweten in een Donkey Kong pak. Acteur Parker Mills klaagt Nintendo daarom ook aan, omdat de beste man hartproblemen heeft gekregen van de bekende aap spelen.

  Donkey Kong Country en Land series naar Wii U Virtual Console

  De drie Donkey Kong Country-games voor de SNES en de Donkey Kong Land-trilogie voor de Game Boy Advance verschijnen deze maand op respectievelijk de Wii U en 3DS Virtual Console. Dat heeft Nintendo of Europe laten weten.

  Registreer drie Nintendo 3DS games en krijg de vierde gratis

  Nintendo komt met een nieuwe actie genaamd 'So Many Games!' Hiermee kun je een gratis game krijgen als je drie Nintendo 3DS games koopt en registreert op Club Nintendo. Als je één van de spellen al hebt, is registreren voldoende.

  Donkey Kong Country Returns 3D krijgt easy modus en acht nieuwe levels

  Omdat volgens Satoru Iwata, president van Nintendo, veel gamers de originele Donkey Kong Country Returns op de Wii te lastig vonden, zal de 3DS versie van de game een easy modus krijgen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.