Donkey Kong Country Returns

  Uitgebracht voor Wii

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Retro Studios & Retro Games en uitgegeven door Nintendo & Retro Games

  9

  Donkey Kong Country Returns Artikelen

  Retro Studios wiki - XGN Biografie

  Een week geleden doken wij in de ontwikkeling van BioShock en diens opvolgers, deze week staat Retro Studios centraal. De ontwikkelaar is vooral bekend van zijn Metroid Prime trilogie, maar ook Donkey Kong Country. Je leest het allemaal in onze Retro Studios wiki special.

  Top 10 beste game series die je gespeeld moet hebben

  Sinds dat Pong, over het algemeen gezien de eerste videogame, uitkwam in 1972, heeft de game-industrie ons vele games voorgeschoteld. Sommige kwamen en gingen ook weer heel snel, terwijl anderen weer zijn blijven hangen. Wij zetten de top 10 beste game series voor je op een rijtje.

  Top 10 beste Wii games aller tijden

  Ruim tien jaar geleden verraste Nintendo iedereen met de Wii. Deze console was het begin van bewegingsbesturing in games. Er zijn in de loop der jaren een heleboel goede games voor de Wii uitgekomen. Daar blikken we nu op terug met deze lijst met de 10 beste Wii games aller tijden.

  Battlefield 1 gameplay en win Uncharted goodies! - Q&A Tuesday

  In deze nieuwe aflevering van Q&A Tuesday bespreken we onze Battlefield 1 gameplay verwachtingen, hoe het verder gaat met Mario na de beloofde make-over en geven we een aantal Uncharted goodies weg!

  Top 10 meest iconische gamedeuntjes - Direct herkenbare melodieën

  Niet alleen games zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, ook muziek uit games is een eigen leven gaan leiden. Sommige melodieën kunnen we allemaal meeneuriën of –fluiten. Welke muziekjes dat zijn, lees je in onze top 10 meest iconische gamedeuntjes!

  Donkey Kong Country Returns Nieuws

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Nieuwe bundel voor Wii mini en Mario Kart Wii

  Nintendo heeft bekendgemaakt dat er een gelimiteerde editie van de Wii Mini + Mario Kart bundel in de Benelux zal verschijnen. Deze speciale bundel komt op 25 oktober uit. Het gaat hier niet om een nieuwe Wii U bundel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.