Doki-Doki Universe

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PlayStation Vita

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door HumaNature en uitgegeven door HumaNature

  7.5

  Doki-Doki Universe Artikelen

  Doki-Doki Universe Review

  Het is in games tegenwoordig vrij normaal om je problemen op te lossen met geweld. Een kogel tussen de ogen of een knuppel tegen het hoofd bijvoorbeeld, maar Doki-Doki Universe laat zien dat het ook anders kan. Namelijk door te praten met elkaar. Misschien steek je er dan zelfs nog wat van op, en dat is precies wat het onschuldige robotje uit deze game wil bereiken.

  PlayStation Store Update - Killzone: Shadow Fall & Doki-Doki Universe

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Doki-Doki Universe Nieuws

  Releasedatum Doki-Doki Universe bekend

  In de aanloop naar de release van Doki-Doki Universe, die op 10 december uitkomt, zal Greg Johnson, directeur van gameontwikkelaar HumaNature Games, op 10 december het spel live streamen. Dat heeft Johnson gisteren bekendgemaakt op de PlayStationblog.

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  Doki-Doki Universe komt naar PlayStation 4, PS3 en Vita

  Doki-Doki Universe, een nieuw project, wordt naar de PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita gebracht. Zo maakt Sony bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.