DmC Devil May Cry: Definitive Edition

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Ninja Theory en uitgegeven door Capcom

  9.0

  DmC Devil May Cry: Definitive Edition Artikelen

  Top 10 beste game reboots

  Je favoriete serie begint van vooraf aan. Alles wat je tot dusver wist blijkt onzin. De hele machine wordt opnieuw opgestart en een bekende franchise wordt opnieuw (vanuit een andere hoek) belicht. Dat is wat we in de videogame-industrie een reboot noemen. De top 8 beste game reboots hebben we voor jou op een rijtje gezet.

  Top 10 third person games met goede combat

  In tegenstelling tot first person games heeft het third personperspectief een breed scala aan games met bevredigende hand-to-hand gevechten. De vrijere camerahoek stelt ontwikkelaars beter in staat een uitgebreid en goedwerkend vechtsysteem te creëren. Benieuwd welke games eruit springen? Hier is een top 10 third person games met goede combat.

  Top 10 beste Xbox Game Pass games - Deze moet je spelen

  De Xbox Game Pass is uitgebracht. Voor een vast bedrag per maand van 9.99 euro krijg je beschikking over meer dan 100 games. Dit zijn de 10 beste Xbox Game Pass games!

  5 features voor een nieuwe Devil May Cry - Mocht die er komen

  Eerder deze maand is er een uitspraak gedaan door Hideaki Itsuno, director van Devil May Cry 2 tot en met 4. Uit deze uitspraak bleek dat de ontwikkelaar een nieuwe game wil aankondigen: een nieuwe Devil May Cry wellicht? Check hier de 5 dingen die we terug willen zien in de mogelijke nieuwe Devil May Cry.

  Top 5 beste remastered games van 2015

  Klassiekers in een nieuw jasje, dat is het idee achter de remaster anno 2015. Natuurlijk speelt tijd geen rol bij enkele van deze ‘klassiekers’, want het gaat om de ervaring en de impact van een game. Ook in 2015 kwamen er enkele titels in een nieuw jasje voorbij. XGN biedt jou de top 5 beste remastered games van 2015!

  DmC Devil May Cry: Definitive Edition Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Devil May Cry maker zegt dat zijn nieuwe project bijna klaar is

  Hideaki Itsuno heeft laten weten dat zijn nieuwe game bijna klaar is. De Devil May Cry maker heeft niet laten weten om welke game het gaat, maar er zijn eerder al mogelijke details gelekt over Devil May Cry 5.

  DmC Definitive Edition 60fps gameplay nu te zien

  De Definitive Edition van de game DmC: Devil May Cry uit 2013 komt pas in maart naar de PS4 en Xbox One, dus we hebben nog even tijd om warm te worden van de charmes van Dante. Hoe doen we dat dan? Nou, met wat DmC Definitive Edition 60fps gameplay natuurlijk!

  DmC Definitive Edition release naar voren verschoven

  De DmC Definitive Edition release is met een week verschoven. De game komt nu niet op 17 maart uit, maar op de 10e.

  Nieuwe DmC Definitive Edition screenshots - Dante schopt kont

  De release van DmC Definitive Edition is misschien wel pas in maart, maar dat betekent niet dat we niet alvast kunnen genieten van wat Nieuwe DmC Definitive Edition screenshots!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.