Divinity: Original Sin II Definitive Edition

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Larian Studios en uitgegeven door Bandai Namco Games

  9.5

  Divinity: Original Sin II Definitive Edition Artikelen

  De top 5 beste games van 2018 volgens Ralph Beentjes

  Ralph loopt alweer vijf jaar rond bij XGN en heeft zich geprofileerd als een echte PC-specialist. Wanneer er een PC-game, toetsenbord of muis moet worden besproken is hij er als de kippen bij. Het is dan ook geen verrassing dat zijn lijst bestaat uit allemaal PC-games. Lees hieronder de top 5 beste games van 2018 volgens Ralph.

  XGN Maandoverzicht september 2018

  September is weer voorbij gevlogen en daarom brengen wij jullie bij deze het XGN Maandoverzicht van september 2018. Er zijn weer een paar hele gave games uitgekomen, die wij natuurlijk voor jullie hebben getest. Ook de nieuwste technische snufjes komen in dit maandoverzicht aan bod.

  Reageer en Win Divinity Original Sin 2 Def. Edition + Alpha & Searching tickets

  In onze Reageer en Win! Maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Universal Pictures 6 vrijkaartjes voor de film Alpha en 6 vrijkaartjes voor de film Searching. Ook geven wij deze week weg in samenwerking met Bandai Namco, 5 exemplaren van Divinity Original Sin 2 Definitive Edition voor de PS4.

  Divinity Original Sin II Definitive Edition Tips & Tricks - Een handige gids

  Divinity Original Sin II Definitive Edition kan een uitdagende en overweldigende game zijn, met duizelingwekkend veel opties en andere ingewikkelde zaken. Het is daarom niet verkeerd om je avontuur te starten met een paar handige tips op zak. Lees daarvoor snel onze Divinity Original Sin II Definitive Edition Tips & Tricks.

  Divinity Original Sin II Definitive Edition Review - Klassieke topper

  Een reisgenoot staat op het punt om doodgeslagen te worden door een barbaar. Een boogschutter verderop staat middenin een plas water, een ideaal doelwit voor een bliksemschicht. Wat doe je? Dit soort situaties zul je vaak tegenkomen in Larian Studios nieuwste game, maar zijn de keuzes het ook waard? Lees hier onze Divinity Original Sin II Definitive Edition review.

  Divinity: Original Sin II Definitive Edition Nieuws

  Nieuwe Divinity Original Sin 2 Definitive Edition gameplay trailer

  Afgelopen weekend kwam een nieuwe Divinity Original Sin 2 Definitive Edition gameplay trailer uit. Het is één van de meest omvangrijke en meeslepende RPG-spellen van het moment en komt op 31 augustus ook naar de PlayStation 4 en Xbox One.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.