Divinity: Original Sin Enhanced Edition

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Larian Studios en uitgegeven door Focus Home Interactive

  9

  Divinity: Original Sin Enhanced Edition Artikelen

  De 10 beste Crowdfunding games - Kickstarter successen!

  Tegenwoordig kunnen gamers investeren in games die leuk lijken. Met websites zoals Kickstarter of Indiegogo is er de ruimte voor een hele nieuwe generatie aan games, die nog voor de release worden gekeurd door het publiek. Wat zijn nou de beste crowdfunding games? Dan gaan wij je vertellen in dit artikel.

  Top 5 beste Steam Machine RPG's - Deze zijn tof

  De Steam Machine biedt een soort tussenweg tussen een PC en een console. Met het apparaat kun je nu op je televisie diverse Steam games spelen. Je maakt hierbij gebruik van de speciale Steam controller. Er zijn heel veel games beschikbaar voor het apparaat, waaronder enkele toffe RPG's. Hier vind je de top 5 beste Steam Machine RPGs.

  Top 10 beste PC games van 2015

  2015 was een jaar dat volgepropt was met grote releases en ook de PC-gamers hebben weer een hoop nieuwe games mogen verwelkomen. Wij hebben de tien beste PC-games van 2015 op een rijtje gezet, waar we ook extra hebben gelet op het feit of de games goed geoptimaliseerd zijn of niet. Spoiler alert: Arkham Knight staat er niet tussen.

  XGN Game Awards 2015 - De nominaties per categorie

  Binnenkort kunnen jullie allemaal stemmen op de XGN Game Awards 2015. Je kunt hier een hoop toffe prijzen mee winnen, dus schroom niet en breng je stem uit! De verschillende games waar je op kan stemmen, evenals de verschillende categorieën vind je in dit overzicht.

  Divinity Original Sin Enhanced Edition Review - Verzadigde RPG

  Divinity Original Sin Enhanced Edition is uit op de consoles en PC. Deze old school Role-playing game brengt de al bestaande game met nieuwe elementen voor het eerst naar de PlayStation 4 en de Xbox One. Of deze heruitgave van een bekend avontuur de aanschaf waard is, lees je in de Divinity Original Sin Enhanced Edition review!

  Divinity: Original Sin Enhanced Edition Nieuws

  Steam sale rondom Chinees nieuwjaar van start!

  Terwijl de bevolking van China aan de andere kant van de wereld met tonnen vuurwerk het nieuwjaar viert, kunnen gamers in het Westen ook genieten van het jaar van de hond. Er zijn namelijk Steam sales binnen te harken!

  Xbox Live Deals week 15 - Destiny, Batman en je eigen boerderij

  Elke week gaan er in de Xbox Store enkele games in de uitverkoop. Welke het deze week zijn, check je in onze Xbox Live Deals week 15. Ze kunnen een behoorlijk verschil maken in de portemonnee.

  Divinity Original Sin Enhanced Edition release is bekendgemaakt

  Larian Studios heeft zojuist bekendgemaakt dat de Enhanced Edition van Divinity Original Sin, die ook wel de console versie wordt genoemd nu een officiële releasedatum heeft gekregen. De Divinity Original Sin Enhanced Edition release is 27 oktober.

  Divinity Original Sin 2 mod-ondersteuning waarschijnlijk officieel

  Divinity Original Sin 2 mod-ondersteuning lijkt een realiteit te worden. De mod-ondersteuning is een van de vier doelen van de Kickstartercampagne die nu voor Divinity Original Sin 2 loopt.

  Divinity: Original Sin Enhanced Edition komt naar PS4 en Xbox One

  Eén van de beste RPG's van 2014 maakt zijn weg naar de PlayStation 4 en Xbox One. Deze week werd Divinity: Original Sin Enhanced Edition aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.