Divinity: Original Sin 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur, role-playing & strategie

  Gemaakt door Larian Studios en uitgegeven door Larian Studios

  9.5

  Divinity: Original Sin 2 Artikelen

  Top 5 beste RPG games van 2018 - Ontdek de magische werelden

  De afgelopen paar maanden hebben we ons kunnen vermaken met een hoop games. Laten we het gamejaar 2018 daarom goed afsluiten, door te kijken naar de games waar we in de huid kruipen van een held op een groots avontuur. Dit zijn de vijf 5 beste RPG games van 2018!

  Reageer en Win Divinity Original Sin 2 Def. Edition + Alpha & Searching tickets

  In onze Reageer en Win! Maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Universal Pictures 6 vrijkaartjes voor de film Alpha en 6 vrijkaartjes voor de film Searching. Ook geven wij deze week weg in samenwerking met Bandai Namco, 5 exemplaren van Divinity Original Sin 2 Definitive Edition voor de PS4.

  Divinity Original Sin II Definitive Edition Tips & Tricks - Een handige gids

  Divinity Original Sin II Definitive Edition kan een uitdagende en overweldigende game zijn, met duizelingwekkend veel opties en andere ingewikkelde zaken. Het is daarom niet verkeerd om je avontuur te starten met een paar handige tips op zak. Lees daarvoor snel onze Divinity Original Sin II Definitive Edition Tips & Tricks.

  Divinity Original Sin II Definitive Edition Review - Klassieke topper

  Een reisgenoot staat op het punt om doodgeslagen te worden door een barbaar. Een boogschutter verderop staat middenin een plas water, een ideaal doelwit voor een bliksemschicht. Wat doe je? Dit soort situaties zul je vaak tegenkomen in Larian Studios nieuwste game, maar zijn de keuzes het ook waard? Lees hier onze Divinity Original Sin II Definitive Edition review.

  5 redenen om Divinity Original Sin II te spelen

  Divinity Original Sin II ligt bijna alweer een jaar in de digitale schappen van Steam, maar komt eindelijk eind deze maand uit voor de PlayStation 4 en Xbox One als de Definitive Edition. Maar waarom moet je hier enthousiast over zijn? Dat laten we jullie weten in onze 5 redenen om Divinity Original Sin II te spelen.

  Divinity: Original Sin 2 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Divinity Original Sin 2 release voor PS4 en Xbox One bekend

  De Divinity Original Sin 2 release voor de PlayStation 4 en Xbox One is aangekondigd. Dit maken ontwikkelaar Larian Studio en uitgever Bandai Namco bekend.

  Divinity Original Sin 2 game komt naar Steam Early Access

  De Divinity Original Sin 2 game, het vervolg op het eerste deel, van Larian Studios is bijna speelbaar. Zowel de campaign als de online arena komen namelijk middels 'Steam early access' beschikbaar op 15 september.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.