Dishonored (Game of the Year Edition)

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur, stealth & role-playing

  Gemaakt door Arkane Studios en uitgegeven door Arkane Studios

  Dishonored (Game of the Year Edition) Artikelen

  10 games die je de komende maanden weer moet spelen wegens E3 aankondigingen

  Tijdens de E3 hebben we veel games gezien. Het nadeel: we moeten nog zo lang wachten tot we ze kunnen spelen. Terwijl we wachten kunnen we gelukkig wel terugvallen op games die al wel zijn verschenen. Dit zijn de tien beste games die je de komende maanden moet spelen wegens E3 aankondigingen.

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  De beste game graphics door art direction volgens jullie

  Zo nu en dan verschijnt er een game die alle ‘regels’ van een spel uit het raam gooit. Of dit nou een vreemde besturing is of merkwaardige vormgeving, je zal direct het verschil met andere spellen zien. Wij vroegen naar jullie mening over de beste game graphics door art direction en dit is de uitslag.

  Top 5 beste Bethesda games volgens jullie!

  Bethesda brengt ons regelmatig goede games en daarom vroegen wij jullie vorige week wat jullie nou de beste Bethesda games vinden. Jullie hebben massaal gestemd en het resultaat is nu bekend. Lees snel verder om te zien wie er gewonnen heeft!

  Top 5 verbeteringen van Dishonored 2 ten opzichte van deel 1

  Veel zijn het er over eens dat het eerste deel van de Dishonored franchise een absoluut meesterwerk is, maar dat wil niet zeggen dat Bethesda je hetzelfde mag geven met Dishonored 2. Welke features zijn er verbeterd met de sequel? Kom erachter in onze Top 5 verbeteringen van Dishonored 2 ten opzichte van deel 1.

  Dishonored (Game of the Year Edition) Nieuws

  Dishonored VR mogelijk op komst

  Dishonored zelf zou zich niet direct lenen voor een VR-port. Maar Christophe Carrier, level designer bij Dishonored 2, sluit VR-functionaliteit binnenin het Dishonored universum niet uit. Of er een Dishonored VR uitkomt is nog onduidelijk, maar het idee is uitvoerig besproken met GamesRadar.

  'Dishonored II op E3 onthuld'

  Het lijkt erop dat de opvolger van Dishonored, Dishonored II, tijdens de E3 van dit jaar onthuld zal gaan worden. Er is namelijk een foto opgedoken waarop dit wordt aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.