Dishonored: Definitive Edition

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Arkane Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks

  8

  Dishonored: Definitive Edition Artikelen

  10 games die je de komende maanden weer moet spelen wegens E3 aankondigingen

  Tijdens de E3 hebben we veel games gezien. Het nadeel: we moeten nog zo lang wachten tot we ze kunnen spelen. Terwijl we wachten kunnen we gelukkig wel terugvallen op games die al wel zijn verschenen. Dit zijn de tien beste games die je de komende maanden moet spelen wegens E3 aankondigingen.

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  Nedgame Xbox One sales - allemaal 12 euro!

  Op Nederlandse webshop Nedgame.nl worden er flinke kortingen weggegeven op de goede games. Veel van deze games kosten slechts 12 euro, haal ze voordat het te laat is. Bekijk in deze special de beste Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro.

  Top 10 beste PS4 sales voor mensen met een laag budget

  Een PS4 hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar elke keer een nieuw spel voor je PS4 kopen kan uiteindelijk heel duur uitpakken. Daarom hebben wij hier een handig lijstje voor je gemaakt met de beste PS4 sales, voor als je een leuk spel wilt, maar een beperkt budget hebt.

  De beste game graphics door art direction volgens jullie

  Zo nu en dan verschijnt er een game die alle ‘regels’ van een spel uit het raam gooit. Of dit nou een vreemde besturing is of merkwaardige vormgeving, je zal direct het verschil met andere spellen zien. Wij vroegen naar jullie mening over de beste game graphics door art direction en dit is de uitslag.

  Dishonored: Definitive Edition Nieuws

  Dishonored VR mogelijk op komst

  Dishonored zelf zou zich niet direct lenen voor een VR-port. Maar Christophe Carrier, level designer bij Dishonored 2, sluit VR-functionaliteit binnenin het Dishonored universum niet uit. Of er een Dishonored VR uitkomt is nog onduidelijk, maar het idee is uitvoerig besproken met GamesRadar.

  Xbox Live deals week 14 - Xbox One en 360 overzicht

  Niet erg veel deals deze week voor de Xbox One en de 360, maar toch zitten er wel een aantal aardige games tussen. De kortingen lopen voor sommige games zelfs op tot 75%. Alle deals van deze week, die je aanzienlijk in de portemonnee schelen, staan in het Xbox Live deals week 14 overzicht voor je op een rijtje.

  Dishonored Definitive Edition vanaf vandaag te pre-orderen

  De E3 drukte begint af te nemen en alle games zijn onderhand wel aangekondigd. Nu is het tijd voor winkels om al die prachtige games aan te bieden. Gelukkig houdt XGN de webwinkels goed in de gaten, zo kwamen op het nieuws dat de Dishonored Definitive Edition vanaf vandaag te pre-orderen is.

  Dishonored Definitive Edition naar Xbox One en PS4

  De originele Dishonored is al ruim drie jaar oud, maar Bethesda weigert om de game met rust te laten. In de herfst komt de uitgever met ‘Dishonored: Definitive Edition’ voor de Xbox One en PlayStation 4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.