Dishonored: Death of the Outsider

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Arkane Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks

  8.5

  Dishonored: Death of the Outsider Artikelen

  10 games die je de komende maanden weer moet spelen wegens E3 aankondigingen

  Tijdens de E3 hebben we veel games gezien. Het nadeel: we moeten nog zo lang wachten tot we ze kunnen spelen. Terwijl we wachten kunnen we gelukkig wel terugvallen op games die al wel zijn verschenen. Dit zijn de tien beste games die je de komende maanden moet spelen wegens E3 aankondigingen.

  Beste Playstation Store deals - Titels onder de 10 euro

  De PlayStation Store kent op het moment een gigantisch grote uitverkoop aan games. Naast veel uitbreidingspakketten en kleine games zitten er ook een aantal hele grote namen bij. Lees hier de beste titels van de PlayStation Store deals. Let wel op, deze aanbiedingen gelden tot en met 21 maart.

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  Nedgame Xbox One sales - allemaal 12 euro!

  Op Nederlandse webshop Nedgame.nl worden er flinke kortingen weggegeven op de goede games. Veel van deze games kosten slechts 12 euro, haal ze voordat het te laat is. Bekijk in deze special de beste Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro.

  Valentijnsdag tips 2018 voor hem - Wat attent!

  Nog een paar dagen en het is alweer 14 februari. De dag waarop je extra in de buidel tast om aan jouw geliefde te laten zien dat je attent bent. Om alle vrouwen een paar tips te geven, zetten we voor jou de top 10 valentijnsdag tips 2018 voor hem op een rijtje!

  Dishonored: Death of the Outsider Nieuws

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Dishonored Death of the Outsider release met trailer uitgebracht

  De Dishonored Death of the Outsider release is vandaag. Ter ere van de release, heeft Bethesda de launch trailer uitgebracht. Dishonored: Death of the Outsider is uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Dishonored Death of the Outsider gameplay trailer vrijgegeven

  Bethesda heeft vandaag een eerste gameplay trailer online gezet voor het aankomende nieuwe avontuur binnen het Dishonored-universum. De Dishonored Death of the Outsider gameplay trailer toont het verhaal en de speelstijl van de protagonist.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.