Dishonored

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Arkane Studios en uitgegeven door Arkane Studios

  9.2

  Dishonored Artikelen

  10 games die je de komende maanden weer moet spelen wegens E3 aankondigingen

  Tijdens de E3 hebben we veel games gezien. Het nadeel: we moeten nog zo lang wachten tot we ze kunnen spelen. Terwijl we wachten kunnen we gelukkig wel terugvallen op games die al wel zijn verschenen. Dit zijn de tien beste games die je de komende maanden moet spelen wegens E3 aankondigingen.

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  De beste stealth games tot nu toe - sluipen tot je erbij neervalt

  Veel games zijn op verschillende mogelijkheden te spelen Zo kun je al sluipend je slachtoffers maken of gewoon lekker opvallend je doelwit voor je neus uitschakelen. Kies je voor het eerste, dan moet je ervoor zorgen dat je niet teveel lawaai maakt. Wij hebben de beste stealth games tot nu toe voor je op een rijtje gezet.

  De beste game graphics door art direction volgens jullie

  Zo nu en dan verschijnt er een game die alle ‘regels’ van een spel uit het raam gooit. Of dit nou een vreemde besturing is of merkwaardige vormgeving, je zal direct het verschil met andere spellen zien. Wij vroegen naar jullie mening over de beste game graphics door art direction en dit is de uitslag.

  Top 5 beste Bethesda games volgens jullie!

  Bethesda brengt ons regelmatig goede games en daarom vroegen wij jullie vorige week wat jullie nou de beste Bethesda games vinden. Jullie hebben massaal gestemd en het resultaat is nu bekend. Lees snel verder om te zien wie er gewonnen heeft!

  Dishonored Nieuws

  Dishonored VR mogelijk op komst

  Dishonored zelf zou zich niet direct lenen voor een VR-port. Maar Christophe Carrier, level designer bij Dishonored 2, sluit VR-functionaliteit binnenin het Dishonored universum niet uit. Of er een Dishonored VR uitkomt is nog onduidelijk, maar het idee is uitvoerig besproken met GamesRadar.

  Gratis Playstation Plus games van april - Dishonored en meer

  Playstation Plus bezitters kunnen weer smullen deze maand, Playstation heeft namelijk net de Gratis Playstation Plus games van april bekendgemaakt.

  Steam Sale Tip van de Dag - Far Cry 3

  Het is inmiddels de vijfde dag van de Steam Exploration Sale! Maak je borst maar nat voor alweer een Steam Sale Tip van de Dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de schijnwerpers: Far Cry 3!

  Dishonored en Borderlands 2 dit weekend gratis op Steam

  Dishonored en Borderlands 2 zijn dit weekend gratis te downloaden en te spelen via Steam. De games zijn te spelen tot 22:00 uur CET (13:00 PDT). De games zijn daarnaast ook in de aanbieding met 75% korting.

  De Xbox Live Gold games voor augustus

  De games die in de maand augustus gratis te downloaden zijn voor Xbox Live Gold leden zijn vandaag bekendgemaakt door Microsoft. Het gaat om twee games die tijdelijk te downloaden zijn voor de Xbox 360.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.