DiRT Rally

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Codemasters

  8.5

  DiRT Rally Artikelen

  Sparco Gaming producten - Al het gemak voor de gamer

  De wereld is gek van autosport, en daar is geen ongelijk in te geven. Sparco, leverancier van onderdelen voor deze snelheidsduivels, leeft geheel om deze industrie van het hoogste gemak te voorzien. Maar sport en gaming worden steeds meer één met elkaar, en daar weet deze onderneming handig op in te spelen door middel van de Sparco Gaming producten divisie.

  Update - Top 5 beste racestuur games van dit moment - Als een echte coureur

  Racegames zijn hier om te blijven! Voor een realistische ervaring met deze games kan je ervoor kiezen om een racestuur aan te schaffen. Wil je weten wat je dan moet spelen? Dit zijn de vijf beste racestuur games van dit moment.

  Top 5 beste rallygame series - Racen in de modder

  De meeste gamers zijn wel bekend met racegames. Lekker scheuren op een circuit. Aleen focussen deze series focussen zich op een compleet ander aspect van racen. Dit is de top 5 beste rallygame series.

  DiRT Rally Review - Uitdagend, maar zeker vermakelijk

  Het stikt van de Rally games op het moment. DiRT gaat echter de moordende concurrentie aan en komt met een volgende titel. Lees hier onze DiRT Rally review.

  DiRT Rally Preview - Passie voor de sport

  Rallyfans met een PC hebben al genoeg tijd gehad om te oefenen met DiRT Rally. De game is namelijk al sinds december beschikbaar op Steam en een aantal maanden daarvoor op Early Access. Nu staat deze rallysim op het punt van release voor de consoles. We hebben de game gespeeld, en wat we hiervan vonden lees je in deze preview.

  DiRT Rally Nieuws

  Dirt Rally VR vanaf vandaag te spelen

  Dirt Rally is al een jaartje te spelen op de PlayStation 4. Door een update kun je vanaf vandaag ook Dirt Rally VR spelen. De hele game is speelbaar met PlayStation VR.

  Dirt Rally release aangekondigd voor PS4 en Xbox One

  De langverwachte racegame Dirt Rally heeft dan eindelijk een releasedatum gekregen voor de PS4 en Xbox One. De Dirt Rally release staat op 5 april. De PC versie is echter al vanaf vandaag beschikbaar op Steam.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.