Dirt 5

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia & PC

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Koch Media

  7

  Dirt 5 Artikelen

  DiRT 5 Review - Toe aan indrukwekkende next-gen games

  Codemasters heeft rally teruggebracht naar chaotische races en arcade gameplay. Weet de serie met DiRT 5 op de huidige generatie consoles indruk te maken? Je leest het in deze DiRT 5 review.

  De tofste DiRT 5 features - Racen met Nolan North en Troy Baker

  Met de volgende generatie consoles om de hoek brengt Codemasters alvast haar eerste cross-gen titel uit: DiRT 5. Wat zijn de tofste features van deze arcade racegame?

  Wallpaper Pick november met Assassin's Creed en Call of Duty!

  Het einde van het jaar komt in zicht en dat is veelal goed nieuws voor gamers! Deze maand kun je dan ook een scala een goede nieuwe games en films verwachten. Om je daar op voor te bereiden kun je alvast je achtergrond een verse update geven met een van deze toffe nieuwe wallpapers. Kies er nu een uit de Wallpaper Pick november!

  Alles wat je moet weten over DiRT 5!

  Op 6 november zullen motoren weer ronken en banden glibberen en glijden door het modder en stof. Inderdaad, het is bijna tijd voor DiRT 5. Dit is alles wat je moet weten over de nieuwe rally game van Codemasters!

  Dirt 5 Nieuws

  Dirt 5 krijgt grafische update op Xbox Series X

  DIRT 5, de vrij recentelijk uitgebrachte racegame, heeft een grafische update gekregen op de Xbox Series X. Deze game, die eindeloos veel opties biedt, ziet er vanaf nu beter uit dan dat eerst als je met 120 frames per second aan het racen bent. DiRT 5 brengt voor racegame liefhebbers een volledig nieuwe ervaring.

  Eerste PS5-game in aanbieding dankzij Black Friday sale: DIRT 5

  Nog een paar dagen en dat is het weer Black Friday, maar ook de dagen ervoor verschijnen er weer een aantal prachtige deals. En zo ook vandaag is het weer meerdere keren raak op het gebied van gaming. Om de week meteen lekker te beginnen is er een goede deal voor de PlayStation 5. Het racespel DIRT 5 is namelijk nu met fikse korting te koop.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.