DiRT 4

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Codemasters

  9

  DiRT 4 Artikelen

  De top 5 beste race games van 2017

  2017 is bijna voorbij en dus is het tijd om de balans op te maken. Vandaag besteden we aandacht aan de beste race games van 2017, want er is toch wel een aantal goede racespellen uitgekomen. Benieuwd welke op één staat? Lees dan snel verder!

  Reageer en Win - DiRT 4 voor PS4, Xbox One en PC!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij DiRT 4 weg voor PlayStation 4, Xbox One en PC! Wil jij kansmaken op deze prijzen? Bekijk dan de video en wie weet scheur jij binnenkort de baan over!

  Top 10 beste Xbox One games 2017 - De eerste helft

  We zitten inmiddels alweer halverwege het jaar en we hebben al een hoop mooie games langs zien komen. Maar wat zijn eigenlijk de beste Xbox One games 2017 tot nu toe? Wij bekijken alle games die verschenen zijn voor dit platform, zowel exclusive als niet-exclusive, en zetten tien toffe titels voor je op een rijtje!

  Top 10 beste PS4 games 2017 - De eerste helft

  We nemen een kijkje naar de 10 beste PS4 games 2017 van het eerste halfjaar. Dit gaat uiteraard alleen om de eerste helft van het jaar. Alles is welkom, zowel de PlayStation exclusieve games als de games die ook voor andere consoles zijn uitgekomen. Bekijk welke games er niet mogen ontbreken aan je collectie!

  DiRT 4 tips - Van beginner naar Colin McRae

  Het aantal rallygames dat elk jaar uitkomt is op één hand te tellen. DiRT is een gevestigde serie in deze tak van racen. Om je een handje op weg te helpen in de game geven wij deze vijf DiRT 4 tips!

  DiRT 4 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold - MotoGP18 en DiRT 4

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold zijn bekendgemaakt. Er zijn weer toffe aanbiedingen. Deze week zijn de aanbiedingen vooral gericht op de racegames. Zo krijg je flinke korting op Forza Horizon en DiRT 4. Maar er zijn niet alleen racegames, want ook op UFC 3 en Cities: Skylines krijg je een flinke korting.

  PlayStation Store sale is terug met dubbele korting

  Je hebt wel eens dat je een product ziet en denkt: ''Hè, zat er nog maar net wat extra korting op.'' Dit moment is met de PlayStation Store sale zo goed als verleden tijd, want het bekende fenomeen van de dubbele kortingen keert weer terug in de online winkel!

  DiRT 4 launch trailer viert release

  De DiRT 4 launch trailer is vandaag uitgebracht. DiRT 4 komt op 9 juni uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk de launch trailer bovenaan de pagina.

  Stevig racen in de Dirt 4 release event aftermovie

  Vanaf 9 juni kan iedereen weer eens ouderwets over de baan racen met een van de vele rallywagens die de game kent. Ter ere van de release zijn Matthijs en Tony naar Duitsland afgereisd om de game te checken en om zelf rond te rijden in een echte rally auto tijdens een Dirt 4 release event.

  Dirt 4 trailer laat gameplay zien

  De nieuwe Dirt 4 trailer geeft ons een voorproefje van wat we kunnen verwachten. Ontwikkelaar Codemasters plaatste de trailer op haar kanaal. Hieruit kwamen enkele details naar voren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.