DiRT 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Codemasters

  8.5

  DiRT 3 Artikelen

  Top 5 beste rallygame series - Racen in de modder

  De meeste gamers zijn wel bekend met racegames. Lekker scheuren op een circuit. Aleen focussen deze series focussen zich op een compleet ander aspect van racen. Dit is de top 5 beste rallygame series.

  DiRT 3 Review

  De DiRT franchise is alweer bij het derde deel aanbeland. Met twee heel hoog scorende DiRT games in het verleden zal Codemasters diep door het stof moeten om met DiRT 3 nog een topper neer te zetten. Aan stof en zand ontbreekt het in ieder geval niet in deze game, maar zal dit genoeg zijn?

  DiRT 3 Nieuws

  Games with Gold titels speelbaar op de Xbox One

  De november Games with Gold titels zijn bekendgemaakt. Vanaf komende maand zijn de Games with Gold van de Xbox 360 ook standaard speelbaar op de Xbox One.

  Wordt Dirt 4 binnenkort door Codemasters aangekondigd?

  Codemasters heeft gehint naar een nieuw deel van racegame Dirt. De studio deed dit door middel van een aantal Tweets die net zijn verschenen.

  Microsoft Ultimate Sale dag 7

  De Ultimate Sale duurt nog tot morgen, dus ook vandaag zijn er weer fikse kortingen te vinden op de Xbox Live Marketplace.

  Microsoft Ultimate Sale dag 4

  Heb je de Ultimate Sale van gisteren gemist? Geen probleem. Major Nelson kondigt via zijn blog wederom aan dat er vandaag enorm scherpe prijzen zijn te vinden op de Xbox Live Marketplace.

  Microsoft Ultimate Sale: De derde dag

  Major Nelson blijft op zijn blog met kortingen strooien. Gisteren en eergisteren kregen we al kortingen to 93% procent te zien. Ook vandaag zijn de kortingen weer fiks. De kortingen zijn niet kleiner dan 50% en gaan ook vandaag tot 93%.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.