Devil's Third

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Actie, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Valhalla Game Studios en uitgegeven door Valhalla Game Studios

  3

  Devil's Third Artikelen

  Top 10 slechtste games van 2015 - De grootste flops van het jaar

  Dit jaar zijn er een heleboel klassiekers uitgekomen. Maar voor elke topper zit er wel een stinker tussen. Dit is de top 10 slechtste games van 2015 op XGN!

  Devil's Third Review - Te stom om voor de duivel te dansen

  Badass lefgozer Ivan speelt de hoofdrol in Devil's Third, de nieuwste shooter van Tomonobu Itagaki. Weet deze gewelddadige eerste game van het nieuw opgerichte Valhalla Game Studios ons te overtuigen met zijn bloederige charmes? Lees het in de Devil's Third Review!

  Devil's Third Preview - Liters bloed en afgehakte ledematen

  De Wii U heeft een schrijnend tekort aan 'volwassen' games. Gelukkig is er Devil's Third nog, de game die dit moet gaan veranderen. Wat is onze eerste indruk van deze game? Je leest het in de Devil's Third Preview!

  De kracht van Nintendo games - 7 redenen waarom ze niet vervelen

  Ter nagedachtenis aan Satoru Iwata hierbij de special nog een keer. Zowel de fans als de haters van Nintendo moeten één ding toegeven: het bedrijf heeft in zijn bestaan een aantal fantastische games uitgebracht. Maar wat maakt die spellen nou zo goed? We vertellen je wat de kracht van Nintendo games precies is en geven zeven redenen waarom ze niet vervelen!

  Wii U exclusives 2015 - Acht games voor Nintendo fans

  Of je nu fan bent van de Wii U of niet, je kunt niet ontkennen dat Nintendo’s console een hoop exclusives heeft. Dit jaar zijn er al een aantal uitgekomen, maar er zullen de komende maanden nog meer Wii U exclusives verschijnen. Deze acht moet je in de gaten houden!

  Devil's Third Nieuws

  Devil's Third release - Exclusieve Wii U game komt op 28 augustus uit

  Devil's Third, de exclusieve hack-and-slashgame met shooterelementen voor de Wii U, heeft een Nederlandse releasedatum gekregen. De Devil's Third release staat gepland voor 28 augustus. Eerder verscheen er al een Japanse trailer van het spel, die een aardige indruk van de gameplay geeft.

  'Binnenkort aankondiging voor Devil's Third'

  Binnenkort zal er meer bekend worden over Devil's Third, de vertraagde third-person shooter van Tomonobu Itagaki (bekend van Dead or Alive en Ninja Gaiden). Dat laat Danny Bilson, voormalig hoofd van de failliete uitgever THQ, weten aan VG24/7.

  Devil's Third verschijnt dit jaar

  Het is al een lange tijd stil rondom het nieuwste project van Ninja Gaiden en Dead or Alive maker Tomonobu Itagaki, Devil's Third. De stilte is echter voorbij, aangezien Itagaki zegt dat het spel later dit jaar zal verschijnen.

  Devil's Third nog steeds in ontwikkeling

  Devil's Third, de nieuwe game van Ninja Gaidens en Dead or Alives spirituele vader Itagaki, is nog steeds in ontwikkeling. Dit meldt Itagaki zelf aan het Japanse gameblad Famitsu.

  THQ geeft Devil's Third terug aan Itagaki

  Aanvankelijk was THQ van plan om Devil's Third uit te geven, echter gaat dat niet meer door. Het bedrijf heeft alle rechten teruggegeven aan Tomonobu Itagaki, de bedenker van Devil's Third, en diens studio Valhalla.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.