Devil May Cry 3: Dante's Awakening Artikelen

  Dit vinden jullie de beste Devil May Cry games

  Naar aanleiding van de Devil May Cry 5 release vroegen wij ons af wat jullie de beste DMC game vinden. De demonische hack-and-slash game is een favoriet onder veel gamers, maar welke titel is het best in de reeks? Lees hier de uitslag van de beste Devil May Cry games.

  Wat is de beste Devil May Cry game volgens jullie? (poll)

  Voordat Devil May Cry 5 uitkomt op 8 maart kunnen we eerst nog even alle eerdere titels gaan spelen in de serie. Dante en Nero zijn weer van de partij in het vijfde deel om eindeloos veel demonen in de pan te hakken. Wij vragen ons af wat jullie de beste Devil May Cry game vinden.

  De vijf beste Devil May Cry Dante momenten aller tijden

  Op 8 maart is het weer tijd om engelen te laten schreeuwen en demonen te laten huilen. De meester op dit gebied is Dante. Deze demonenjager heeft de afgelopen 18 jaar flink wat meegemaakt. In deze special zetten wij de beste Devil May Cry momenten van Dante op een rijtje.

  10 games met broers en zussen - een band tussen familieleden

  De band tussen broers en zussen kan soms sterker zijn dan ooit. Bij de tweede episode van Life is Strange 2 die net uit is zien we bijvoorbeeld dat twee broers samen moeten zien te overleven, maar tijdens Metal Gear Solid leren we dat je broer ook je grootste vijand kan zijn. Wij hebben 10 games met broers en zussen voor je op een rij gezet.

  5 features voor een nieuwe Devil May Cry - Mocht die er komen

  Eerder deze maand is er een uitspraak gedaan door Hideaki Itsuno, director van Devil May Cry 2 tot en met 4. Uit deze uitspraak bleek dat de ontwikkelaar een nieuwe game wil aankondigen: een nieuwe Devil May Cry wellicht? Check hier de 5 dingen die we terug willen zien in de mogelijke nieuwe Devil May Cry.

  De top 5 Steam Winter Sale 2015 tips

  De Steam Winter Sale 2015 is in volle gang. Heel veel PC games zijn in de aanbieding tot en met 4 januari. Er zijn wel een aantal titels en bundels die er tijdens deze sale met kop en schouders bovenuit steken. Bekijk hier de top 5 Steam Winter Sale 2015 tips!

  De top 10 beste hack and slash games ooit

  Veel bloed, over de top actie en heel veel vijanden. Dat is de overeenkomst tussen een hoop hack and slash games die we kennen. Dit is de top 10 beste hack and slash games ooit!

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  Devil May Cry Recap - Hoe de duivel aan het huilen raakte

  Devil May Cry is een serie die al een tijd loopt en menig fan kent. De verhalen over Dante kennen we allemaal wel van Capcoms games en anders wel van de animatieserie. Nu komt DMC: Devil May Cry met een definitieve versie en wij vinden het daarom ook hoog tijd om jullie op de hoogte te brengen van wat er allemaal is gebeurd.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.