Deus Ex: Mankind Divided

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, stealth, role-playing, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Eidos Montreal en uitgegeven door Square Enix

  7.5

  Deus Ex: Mankind Divided Artikelen

  Update - PlayStation Store deals onder de 10 euro - Flinke kortingen!

  De feestdagen zitten eraan te komen en de PlayStation Store viert dat met flinke kortingen op de leukste games. Ideaal als je nog een kerstcadeau voor een gameliefhebber zoekt. Wij hebben de beste PlayStation Store deals onder de 10 euro voor je op een rijtje gezet.

  PlayStation Plus game Deus Ex Mankind Divided tips

  Het nieuwe jaar is begonnen, dat betekent nieuwe Playstation Plus games om te downloaden in januari! Deus Ex Mankind Divided is daar ongetwijfeld de grootste van. Mocht je als nieuweling in de franchise stappen of je kennis even willen bijslijpen, dan zijn hier vijf Deus Ex Mankind Divided tips om je in een bad ass Adam Jensen te transformeren!

  PlayStation Plus games van januari 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De afgelopen twaalf maanden hebben PlayStation Plus-bezitters kunnen genieten van allerlei ‘gratis’ games. Dat waren overigens niet de minste met onder andere Metal Gear Solid: The Phantom Pain, Just Cause 3, Infamous: Second Son en Until Dawn. Nu mogen we weer uitkijken naar een nieuw jaar aan verrassingen, te beginnen met de PlayStation Plus games van januari!

  3 goedkope Xbox One games van dit moment

  Sinterklaas is weer terug naar Spanje en dus mogen we ons langzaam al klaarmaken voor de komst van de kerstman. Maar ook hij moet ergens goedkoop zijn inkopen kunnen doen. Veel winkels hebben dus het nodige, waaronder games, in prijs verlaagd. Vandaag nemen we drie goedkope Xbox One games onder de loep.

  Black Friday aankopen - Wat heeft de redactie gekocht?

  Black Friday zelf is inmiddels voorbij, maar sommige kortingen lopen nog door. Toch is het wat ons betreft tijd om terug te blikken. Wat voor Black Friday aankopen hebben wij gedaan? Dit is wat een aantal redactieleden heeft gekocht het afgelopend weekend!

  Deus Ex: Mankind Divided Nieuws

  Sony voegt nieuwe games toe aan PS Plus Extra en PS Plus Premium

  Sony heeft de nieuwe toevoegingen aan PS Plus Extra en PS Plus Premium voor juni 2023 bekend en dat zijn deze maand niet de minste! Ook heeft Sony mooi nieuws voor PS Plus Premium abonnees!

  PlayStation Plus januari games uit de doeken gedaan door Sony

  Sony heeft de gratis PlayStation Plus januari games bekendgemaakt. Grote blikvanger deze maand is Deus Ex Mankind Divided.

  Eidos Montreal studio gaat focussen op de multiplayer in spellen

  Een wereld met één Adam Jensen uit Deus Ex is volgens de slechteriken uit de serie al te veel. Kan je nagaan als er in het komende deel meerdere gemodificeerde Jensens rondlopen in een multiplayer modus! Volgens Eidos Montreal studio wel iets dat mogelijk is, aangezien de studio meer wil focussen op multiplayer in games.

  Nieuwe Deus Ex game in de toekomst mogelijk

  Het is meer dan een jaar geleden dat Deus Ex Mankind Divided uitkwam en de verkoopcijfers waren ronduit teleurstellend voor Square Enix. Desondanks benadrukt Yosuke Matsuda, CEO van het bedrijf, dat er toekomst is voor een nieuwe Deus Ex game.

  Nieuwe Xbox Live deals geven korting op Deus Ex en Life is Strange

  Waar we vorige week nog alle LEGO games voor een prikkie konden downloaden, staan de nieuwe Xbox Live deals van deze week vooral in het teken van Deus Ex en Life is Strange. Beide games zijn nu voor een goedkope prijs te spelen op je Xbox.

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.