Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Eidos Montreal en uitgegeven door Eidos Montreal

  8.5

  Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut Artikelen

  De beste hackers in games - Kraken zo gepiept!

  Waar bedrijven in de echte wereld constant hackers afweren, zijn er genoeg games waarin jij als hoofdrolspeler zelf aan het kraken moet om de wereld te redden. Lastige puzzels of korte minigames, het is geen probleem voor de beste hackers in games!

  Top 10 beste game prequels - Uitdieping van het verhaal

  Verhalen in games kunnen soms erg verwarrend zijn. Zeker als er gehint wordt naar eerdere gebeurtenissen. Daarom brengen ontwikkelaars soms een prequel uit die uitlegt hoe het verhaal tot stand is gekomen. Dit zijn de beste game prequels!

  Real Life vs Games - 10 games die beter zijn dan het echte leven

  Ook al heeft het echte leven vaak betere graphics, niet alle spellen doen onder aan je levensstijl buiten de videogame wereld om. Deze 10 games die beter zijn dan het echte leven doen je wensen naar een leven als pixelcreatie! Maak je klaar voor Real Life vs Games!

  Steam Summer Sale Tip van de Dag: Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut

  Een nieuwe dag, een nieuwe lading aanbiedingen in de Steam Summer Sale. En een nieuwe tip van XGN over de game die je vandaag moet kopen. Dit keer is het Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut.

  Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut Review

  Het was lang wachten op een nieuwe Deus Ex, maar in 2011 was daar dan eindelijk Deus Ex: Human Revolution. De game werd zowel door de pers als door vriend en vijand bejubeld, maar er waren nog wel wat minpuntjes. Die minpuntjes wil Square Enix met de Director’s Cut wegnemen.

  Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut Nieuws

  Eidos Montreal studio gaat focussen op de multiplayer in spellen

  Een wereld met één Adam Jensen uit Deus Ex is volgens de slechteriken uit de serie al te veel. Kan je nagaan als er in het komende deel meerdere gemodificeerde Jensens rondlopen in een multiplayer modus! Volgens Eidos Montreal studio wel iets dat mogelijk is, aangezien de studio meer wil focussen op multiplayer in games.

  Square Enix Humble Bundle vandaag uit

  Een nieuwe Humble Bundle met daarin Square Enix spellen is sinds vandaag te downloaden. Spelers kunnen zelf bepalen hoeveel ze willen uitgeven voor de Humble Bundle. Tevens kunnen ze bepalen of een hoeveelheid van het bedrag naar goede doelen gaat, en zo ja, welke goede doelen.

  Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut nu ook voor Mac

  Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, oorspronkelijk ontwikkeld door het Canadese Eidos Montreal, is vanaf nu ook verkrijgbaar op de Mac. Deze versie is ontworpen door Feral Interactive, een studio die gespecialiseerd is in het porten van games naar Apple's computer.

  Skyrim en meer krijgen kerstkorting op Steam

  Met de gourmetschotel nog vers in je buik, is het weer tijd om je achter je computer te hijsen, want Steam heeft weer een lijst aan nieuwe aanbiedingen, waaronder The Elder Scrolls V: Skyrim.

  Deus Ex: Human Revolution te upgraden naar Director's Cut-versie

  Als je Deux Ex: Human Revolution al voor de PC hebt gekocht, dan kun je tegen een lage prijs de game upgraden naar de Dirctor's Cut versie. Dat maakt Square Enix bekend op haar blog.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.