Deus Ex: Human Revolution

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur, stealth, role-playing, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Square Enix & Eidos Montreal en uitgegeven door Eidos Montreal

  9.6

  Deus Ex: Human Revolution Artikelen

  De beste hackers in games - Kraken zo gepiept!

  Waar bedrijven in de echte wereld constant hackers afweren, zijn er genoeg games waarin jij als hoofdrolspeler zelf aan het kraken moet om de wereld te redden. Lastige puzzels of korte minigames, het is geen probleem voor de beste hackers in games!

  Top 10 beste game prequels - Uitdieping van het verhaal

  Verhalen in games kunnen soms erg verwarrend zijn. Zeker als er gehint wordt naar eerdere gebeurtenissen. Daarom brengen ontwikkelaars soms een prequel uit die uitlegt hoe het verhaal tot stand is gekomen. Dit zijn de beste game prequels!

  Real Life vs Games - 10 games die beter zijn dan het echte leven

  Ook al heeft het echte leven vaak betere graphics, niet alle spellen doen onder aan je levensstijl buiten de videogame wereld om. Deze 10 games die beter zijn dan het echte leven doen je wensen naar een leven als pixelcreatie! Maak je klaar voor Real Life vs Games!

  Paris Games Week 2015 verwachtingen - Wat gaan we zien?

  De Paris Games Week van 2015 komt steeds dichterbij en vindt op 28 oktober plaats in Frankrijk. Het belooft een spannend evenement te worden met aankondigingen van Sony, Square Enix en andere ontwikkelaars. Om je alvast te voorbereiden op alle nieuwe aankondigingen, hebben we hier de Paris Games Week 2015 verwachtingen opgesteld.

  Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link Review

  Deus Ex: Human Revolution heeft ons heel wat bijgeleerd over de toekomst. Toch was het verhaal niet helemaal compleet en dus keren we terug naar 2027 om meer te weten te komen over de reis van Adam Jensen.

  Deus Ex: Human Revolution Nieuws

  Eidos Montreal studio gaat focussen op de multiplayer in spellen

  Een wereld met één Adam Jensen uit Deus Ex is volgens de slechteriken uit de serie al te veel. Kan je nagaan als er in het komende deel meerdere gemodificeerde Jensens rondlopen in een multiplayer modus! Volgens Eidos Montreal studio wel iets dat mogelijk is, aangezien de studio meer wil focussen op multiplayer in games.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Games With Gold januari 2016 bekendgemaakt

  Leden van Xbox Live Gold krijgen in januari weer nieuwe gratis spellen voorgeschoteld, dankzij het Games With Gold programma. Wat er volgende maand gratis te spelen valt, lees je hieronder.

  Is Project CKP een teaser voor de nieuwe Deus Ex?

  Square Enix houdt een interactieve onthulling voor en het lijkt die van de nieuwe Deus Ex te zijn. CantKillProgress speelt de Project CKP af op Twitch. Je kunt stemmen wat er hierna zal gebeuren en dit leidt naar een onthulling.

  Muis lag door Windows 8.1?

  Volgens enkele geluiden op de site Reddit heeft de laatste update van Windows 8, patch 8.1, ervoor gezorgd dat sommige games onspeelbaar zijn door mouse lag en het verspringen van de cursor.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.