Destiny: The Taken King

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 & PlayStation 4

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Bungie en uitgegeven door Activision Blizzard

  8.5

  Destiny: The Taken King Artikelen

  Wat vind jij ervan dat Bungie en Activision uit elkaar zijn? - XGN Doe Mee

  Juichende fans en personeelsleden die de champagne rijkelijk laten vloeien en met elkaar proosten. Het schijnt gebeurd te zijn nadat Bungie aankondigde dat zij niet verder ging met Activision. Een goede stelling lijkt het, want wat vind jij ervan dat Bungie en Activision uit elkaar zijn? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Destiny Age of Triumph reveal - Wat we tot nu toe weten

  De derde en laatste livestream voor de Destiny Age of Triumph reveal heeft inmiddels plaatsgevonden. In deze livestream heeft ontwikkelaar Bungie meer informatie over deze nieuwe update uit de doeken gedaan. Lees hier alles wat we tot nu toe weten op een rijtje.

  Destiny recap - Een terugblik op de afgelopen drie jaar

  Het hoge woord bij Bungie is er helaas nog niet uit, dus wanneer wij Destiny 2 mogen verwachten is nog onbekend. De ontwikkelaar liet onlangs wel weten dat de laatste grote update voor Destiny snel verschijnt, genaamd Age of Triumph. Volgens XGN.nl is dat wel een goed moment voor een Destiny recap.

  Pre E3 aankondigingen - Alles wat we nu al weten

  Zoek maar een redelijk stevige stoel uit, want vanaf dit weekend ga je er waarschijnlijk uit geblazen worden. De E3 gaat dan weer van start om de gehele game-industrie te voorzien van een overvloed aan aankondigingen. Er is al een lijst aan games bekendgemaakt die aanwezig is, maar er zijn nog meer pre-E3 aankondigingen!

  5 King game titels ter ere van Koningsdag

  Morgen is het weer Koningsdag en vieren we met zijn allen de verjaardag van koning Willem Alexander. Voor de mensen die liever thuis zitten, maar deze mooie gebeurtenis toch een beetje willen vieren, hebben we 5 King game titels op een rijtje gezet. Die bijna net zo cool zijn als onze koning zelf.

  Destiny: The Taken King Nieuws

  Bungie breekt met Activision, neemt rechten Destiny over

  Ontwikkelaar Bungie heeft aangekondigd dat zij niet verdergaat met uitgever Activision. Dat hebben beide bedrijven donderdagnacht laten weten. Bungie neemt de rechten van Destiny wel over en zal nieuwe Destiny-titels zelf gaan uitbrengen in de toekomst. Volgens Bungie is de transitie van de rechten al gaande.

  Nieuwe Destiny Age of Triumph details onthuld via livestream

  Gisteravond zijn meer Destiny Age of Triumph details bekendgemaakt door Bungie, tijdens de tweede livestream over de update. Age of Triumph brengt onder andere een XP boost naar de wekelijkse Nightfall strikes, extra quests en blauwe vlammen rondom het hoofd van je personage. Age of Triumph is de laatste grote update voor Destiny.

  Destiny Age of Triumph update brengt oude raids terug

  Ontwikkelaar Bungie heeft de nieuwste update voor Destiny uit de doeken gedaan via een livestream. De Destiny Age of Triumph update brengt spelers een nieuw Record Book en verhoogt daarnaast het level van alle raids in de game. Vanaf 28 maart kunnen we aan de slag met de update.

  Destiny cheaters vanaf nu harder aangepakt door Bungie

  Bungie belooft strenger Destiny cheaters aan te pakken. Aan de Destiny community wordt daarbij gevraagd om assistentie te blijven verlenen. De voornaamste klachten gaan over de Crucible online PvP gameplay.

  Nieuwe Xbox Live Deals Games bekendgemaakt

  Er is weer een nieuwe week aan de gang en dat betekent dat Microsoft enkele games en DLC tegen gereduceerde prijs de deur uit doet. Tenminste als je in het bezit bent van een Xbox Gold membership. De lijst met nieuwe Xbox Live Deals Games vind je hier.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.