Destiny: The Collection

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Bungie en uitgegeven door Activision

  Destiny: The Collection Artikelen

  Wat vind jij ervan dat Bungie en Activision uit elkaar zijn? - XGN Doe Mee

  Juichende fans en personeelsleden die de champagne rijkelijk laten vloeien en met elkaar proosten. Het schijnt gebeurd te zijn nadat Bungie aankondigde dat zij niet verder ging met Activision. Een goede stelling lijkt het, want wat vind jij ervan dat Bungie en Activision uit elkaar zijn? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Destiny Age of Triumph reveal - Wat we tot nu toe weten

  De derde en laatste livestream voor de Destiny Age of Triumph reveal heeft inmiddels plaatsgevonden. In deze livestream heeft ontwikkelaar Bungie meer informatie over deze nieuwe update uit de doeken gedaan. Lees hier alles wat we tot nu toe weten op een rijtje.

  Destiny recap - Een terugblik op de afgelopen drie jaar

  Het hoge woord bij Bungie is er helaas nog niet uit, dus wanneer wij Destiny 2 mogen verwachten is nog onbekend. De ontwikkelaar liet onlangs wel weten dat de laatste grote update voor Destiny snel verschijnt, genaamd Age of Triumph. Volgens XGN.nl is dat wel een goed moment voor een Destiny recap.

  PlayStation January Sale - 10 goede aanbiedingen op een rij

  Vandaag is de PlayStation January Sale van start gegaan en deze uitverkoop komt met korting voor talloze games in de PlayStation Store. Maar liefst 722 items zijn momenteel in de PlayStation Store in de uitverkoop. Een gigantische lijst, maar wat zijn nou de goede aanbiedingen? Dat lees je in deze special.

  Destiny: The Collection Nieuws

  Bungie breekt met Activision, neemt rechten Destiny over

  Ontwikkelaar Bungie heeft aangekondigd dat zij niet verdergaat met uitgever Activision. Dat hebben beide bedrijven donderdagnacht laten weten. Bungie neemt de rechten van Destiny wel over en zal nieuwe Destiny-titels zelf gaan uitbrengen in de toekomst. Volgens Bungie is de transitie van de rechten al gaande.

  Horizon Zero Dawn kopen - Deze week maar 34 euro bij Media Markt

  Wil jij nog Ghost Recon Wildlands, Dishonored 2 of Horizon Zero Dawn kopen? Deze week zijn onder andere deze games in de aanbieding bij Media Markt.

  Destiny Age of Triumph update brengt oude raids terug

  Ontwikkelaar Bungie heeft de nieuwste update voor Destiny uit de doeken gedaan via een livestream. De Destiny Age of Triumph update brengt spelers een nieuw Record Book en verhoogt daarnaast het level van alle raids in de game. Vanaf 28 maart kunnen we aan de slag met de update.

  Destiny cheaters vanaf nu harder aangepakt door Bungie

  Bungie belooft strenger Destiny cheaters aan te pakken. Aan de Destiny community wordt daarbij gevraagd om assistentie te blijven verlenen. De voornaamste klachten gaan over de Crucible online PvP gameplay.

  Destiny The Collection pack aangekondigd met trailer

  Bungie komt nieuwe spelers en spelers met een oude console tegemoet. Het bedrijf heeft namelijk Destiny The Collection aangekondigd. Deze bevat de game plus de vier DLC packs.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.