Desperados 3

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Strategie & real-time strategy

  Gemaakt door Mimimi Games en uitgegeven door THQ Nordic

  Desperados 3 Artikelen

  Tips & Tricks voor Desperados 3 - Hoe overleef je het Wilde Westen?

  Desperados 3 is de nieuwste real time tactical game waarbij je het met een klein team van diverse pluimage opneemt tegen een overmacht aan vijanden, om uiteindelijk je aartsvijand Frank te verslaan. Makkelijk is dat niet. Daarom geven we je graag wat Desperados 3 tips & tricks om de overmacht te weerstaan.

  Vijf toffe dingen om in de open wereld van Desperados 3 te doen

  Desperados 3 is de nieuwste telg in de Desperados franchise. Ga op pad met Cooper en zijn vrienden om je zoete wraak te halen. Onderweg kun je niet alleen de nodige vijanden uit de weg ruimen, maar is er nog veel meer te doen. Dit zijn vijf toffe dingen om in de open wereld van Desperados 3 te doen!

  Vijf manieren om in Desperados 3 een moeilijke situatie op te lossen

  De Desperados franchise heeft eindelijk een vervolg gekregen, maar de gameplay blijft even uitdagend zoals vroeger. Dat betekent dat je in behoorlijke moeilijke situaties terecht zal komen. Op deze manier kan je er levend uitkomen.

  XGN Let's Play: Desperados 3

  Afgelopen week verscheen Desperados 3. Fans hebben lang moeten wachten op een sequel, maar het is eindelijk zover. Om lekker in de stemming te komen hebben wij de introductie van de game gespeeld en werpen we een korte blik op de verschillende karakters en features van de tactische western.

  De geschiedenis van de Desperados games

  Kom, pak je lasso maar en maak je klaar voor Desperados 3! De nieuwe titel van Mimimi Productions en THQ Nordic staat op de planning voor 16 juni 2020. De western serie gaat alweer flink wat jaren mee en dus duiken we in de geschiedenis van de Desperados games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.