Deponia

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur, point & click & puzzel

  Gemaakt door Daedalic Entertainment en uitgegeven door Daedalic Entertainment

  8.5

  Deponia Artikelen

  Deponia Review - Een sarcastische klungel op een episch avontuur

  Wat doe je als je vast zit op een stinkende planeet vol afval en je vriendin een vervelende vrouw is? Precies, dan smeed je een plannetje om weg te komen. Dit is precies wat Rufus doet in de point-and-click adventure Deponia. Wij startten deel één en kijken in deze Deponia Review hoe hilarisch Rufus zijn avontuur is. Op naar Elysium!

  Top 5 beste easter games - Vijf games om te spelen tijdens Pasen

  Pasen staat alweer voor de deur en dat betekent voor veel mensen een hoop gezelligheid en veel chocolade in de vorm van eieren. Voor anderen betekent het een extra vrije dag, waarop je heerlijk kan gamen. Maar welke games speel je eigenlijk tijdens Pasen? Dat lees je in de top 5 beste easter games lijst!

  Deponia Review - Geen woorden aan vuil te maken

  Deponia, het land waar het afval zo ver als het oog reikt te zien is. Allesbehalve een paradijs dus, maar toch hebben de bewoners nog steeds dromen. Vooral Rufus die zijn dorp Kuvaq wil verlaten. Of de game net als Rufus bij het vuilnis hoort te liggen lees je in de Deponia review!

  De 10 tofste steampunk games

  Voor iedereen die helemaal gek is van de looks van The Order 1886, zijn hier de tofste steampunk games op een rijtje gezet. Deze games spelen zich af in een Middeleeuws en Victoriaanse wereld waar industriële elementen in voorkomen.

  Deponia Review

  Wanneer je de naam 'Deponia' hoort vallen, zul je ongetwijfeld denken aan een of andere demonische pony. Althans, dat deden wij wel. Niets is echter minder waar. Deponia is een rasechte point & click titel waarin er weer de nodige mysteries moeten worden opgelost. Ben jij klaar om een wereld te betreden waar letterlijk en figuurlijk een luchtje aan hangt?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.