Demon's Souls Nieuws

  Demon's Souls servers sluiten 28 februari

  De Demon's Souls servers gaan per 28 februari 2018 voorgoed offline. Daarmee lijkt er een einde te komen aan het technische leven van de game.

  Dark Souls ontwikkelaar From Software opent tweede studio

  From Software, niet alleen de Dark Souls ontwikkelaar maar ook die van Demon's Souls en Bloodborne, opent een tweede studio in de Japanse stad Fukuoka. Dat meldt Gematsu.

  Bloodborne idee te danken aan ICO

  We kunnen stellen dat Bloodborne is gemaakt dankzij ICO. Hidetaka Miyazaki, game director bij From Software, werd geinspireerd games te maken na het spelen van ICO. En zo onstond min of meer het Bloodborne idee.

  Dark Souls-bedenker gepromoveerd tot president From Software

  Hidetaka Miyazaki, bedenker van de action/adventure-games Demon's Souls en Dark Souls, is gepromoveerd tot president van ontwikkelaar From Software. Dat heeft de Japanse studio bekendgemaakt.

  PlayStation Plus abonnees krijgen deze maand wederom drie nieuwe games

  In deze periode verschijnen veel games voor PlayStation Plus leden. Eind mei kregen abonnees al de nodige games en volgende woensdag doet Sony er nog een schepje bovenop.

  Sony lanceert 'Knights and Witches' actie op PSN

  De Europese PlayStation Store heeft nu tijdelijk games in de aanbieding die horen bij de 'Knights and Witches' promotie actie.

  Demon's Souls vanaf 23 januari op PSN

  De door From Software ontwikkelde game Demon's Souls is per 23 januari aan te schaffen op het PlayStation Netwerk (PSN). De retail versie verscheen op 25 juni 2010.

  De Dark Souls-serie zal doorgaan

  Ontwikkelaar From Software, bekend van de RPG's Demon's Souls en diens spirituele opvolger Dark Souls, laat weten dat we meer van dezelfde soort games mogen verwachten.

  Baas Sony: 'We vonden Demon's Souls eerst troep'

  Sony zag eerst geen succes in Demon's Souls en bestempelde het in de vroege ontwikkelfase daarom als 'troep'. Dat zegt de uitgever in gesprek met gametijdschrift GameInformer.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.