Demon's Souls

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door SCE Japan Studio en uitgegeven door Namco Bandai Games

  9

  Demon's Souls Artikelen

  10 PS3 games die een remake moeten krijgen

  Hoewel we nieuwe games altijd toejuichen, kunnen we de klassiekers natuurlijk niet negeren. De PlayStation 3 was een console met een breed scala aan gave games, waarvan ze niet allemaal opnieuw zijn uitgebracht. In deze lijst vind je de PS3 games die van ons een remake of remaster moeten krijgen!

  Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3 - Welke heb jij gemist?

  Het PlayStation 3-tijdperk heeft veel parels gekregen aan games, en vooral de Japanse rollenspellen zijn bij PlayStation goed vertegenwoordigd. Bekende en onbekende games hebben de revue gepasseerd en daarom hebben we voor jullie een Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3.

  De top 5 moeilijkste games - Gooien met die controller

  Bloodborne is momenteel het leven van een hoop gamers zuur aan het maken, de moeilijkheidsgraad van deze game ligt weer bijzonder hoog. Bloodborne mag dan wel moeilijk zijn, maar de volgende games in de top 5 moeilijkste games zijn ook frustrerend moeilijk.

  Dark Souls 2 komt er aan, maar waar komt de serie vandaan?

  Als we denken aan de Souls serie dan denken we aan pijn, frustratie en tranen. Heel veel tranen. De games in deze serie staan er namelijk om bekend om onvergeeflijk te zijn en het is precies om die reden dat er zoveel hardcore gamers uitkijken naar het nieuwste deel dat volgende maand verschijnt. Een mooi moment om te kijken naar hoe deze bron van frustratie precies is ontstaan.

  Demon's Souls Review

  Welkom in de wereld van vuurspuwende draken, heldhaftige ridders en kwaadaardige demonen. Welkom in de wereld van Demon's Souls.

  Demon's Souls Nieuws

  Demon's Souls servers sluiten 28 februari

  De Demon's Souls servers gaan per 28 februari 2018 voorgoed offline. Daarmee lijkt er een einde te komen aan het technische leven van de game.

  Dark Souls ontwikkelaar From Software opent tweede studio

  From Software, niet alleen de Dark Souls ontwikkelaar maar ook die van Demon's Souls en Bloodborne, opent een tweede studio in de Japanse stad Fukuoka. Dat meldt Gematsu.

  Bloodborne idee te danken aan ICO

  We kunnen stellen dat Bloodborne is gemaakt dankzij ICO. Hidetaka Miyazaki, game director bij From Software, werd geinspireerd games te maken na het spelen van ICO. En zo onstond min of meer het Bloodborne idee.

  Dark Souls-bedenker gepromoveerd tot president From Software

  Hidetaka Miyazaki, bedenker van de action/adventure-games Demon's Souls en Dark Souls, is gepromoveerd tot president van ontwikkelaar From Software. Dat heeft de Japanse studio bekendgemaakt.

  PlayStation Plus abonnees krijgen deze maand wederom drie nieuwe games

  In deze periode verschijnen veel games voor PlayStation Plus leden. Eind mei kregen abonnees al de nodige games en volgende woensdag doet Sony er nog een schepje bovenop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.