Defense of the Ancients 2 Nieuws

  The International DOTA 2 Tournament aangekondigd door Valve

  Valve kondigde vandaag via zijn blog aan dat The International Dota 2 Tournament dit jaar in Seattle (Washington) zal plaatsvinden, tussen 3 augustus en 8 augustus.

  Dota 2 krijgt grote update

  Dota 2 heeft een grote update gekregen die de Shadow Fiend van een cosmetische make-over voorziet. De Rekindling Soul Update komt ook met een balansupdate en, voor het eerst sinds jaren, veranderingen aan de Dota 2 map.

  DotA 2 in toekomst wellicht op Steam Controller

  Valve, het softwarebedrijf achter de nieuwe zogenaamde Steam Machines, wil ook spellen die oorspronkelijk voor de PC zijn gemaakt speelbaar maken met de nieuwe Steam Controller.

  DotA 2 krijgt Stanley Parable voice-over pakket

  Veel mensen maakten dit jaar kennis met The Stanley Parable, een originele game waarbij een verteller alle acties van de speler uitspreekt. Deze man gaat nu hetzelfde doen voor DotA 2.

  Dota 2 krijgt toch nog Diretide event

  Vorig jaar deed ontwikkelaar Valve aan een speciaal in-game evenement in Dota 2 genaamd Diretide, om zo Halloween te vieren. Dit jaar was het event echter nergens te bekennen, tot ontsteltenis van vele fans.

  38.000 dollar voor cosmetisch DOTA 2 item

  Een item in het spel DotA 2 is over de toonbank gegaan voor het immense bedrag van 38.000 dollar. Het gaat om een roze ethereal flame wardog die vreselijk zeldzaam blijkt te zijn.

  Zweeds team wint anderhalf miljoen met DotA 2

  Afgelopen weekend hield Valve de jaarlijkse wereldkampioenschappen voor Defense of the Ancients 2, oftewel DotA 2. Het Zweedse team Alliance heeft dit jaar gewonnen en gaat naar huis met een prijzenpot van 1,43 miljoen dollar.

  Dota 2 nu eindelijk uit bèta

  Multiplayer online battle arena (MOBA) game Dota 2 was al twee jaar in beta, maar vandaag komt de game dan eindelijk uit. Ontwikkelaar Valve gaat in golven meer spelers het spel in laten, zodat de servers soepel blijven lopen.

  DotA 2 team verbannen na plegen van fraude

  roX.KIS is één van de teams die meedeed aan het zesde seizoen van Starladder TV's DotA 2 wedstrijden. Er kwam echter naar buiten dat een speler uit het team online zou hebben gewed dat zijn team ging verliezen, en dat deden ze toevallig ook.

  DotA 2 patch onthult de Frostivius modus

  Defense of the Ancients 2, ofwel DotA 2, krijgt binnenkort een nieuwe patch. Deze patch zal een leuke modus in de geest van kerst toevoegen.

  Dota 2 krijgt ook release in Japan en Korea

  Dat het nieuwe deel in de Defense of the Ancients-franchise uit zal komen in het Westen is al even bekend. Ook het Verre Oosten krijgt echter een release.

  DotA 2 krijgt toeschouwersmodus

  Valve heeft een speciale modus voor toeschouwers toegevoegd aan haar game DotA 2. Hiermee kunnen wedstrijden door iedereen bekeken worden.

  Valve maakt Dota 2-documentaire

  Ontwikkelaar Valve maakt een documentaire over een aantal Dota 2-spelers. Het zijn professionele gamers die gevolgd worden op weg naar het toernooi The International 2011.

  Valve meldt dat Dota 2 free-to-play game wordt

  Valve kondigt aan dat Defence of the Ancients 2 een free-to-play game wordt, wat inhoudt dat de PC-titel gratis speelbaar zal zijn. Gamers moeten echter betalen voor meer items voor hun speelbare karakters.

  DOTA 2 op Steam groter dan Counter-Strike: Source en Skyrim

  Sinds een tijdje is het mogelijk om deel te nemen aan de bèta van Defense of the Ancients 2, een spel dat via Steam te spelen is. Het spel, dat dus nog moet verschijnen, doet het zo goed dat het de zeer populaire games Counter-Strike: Source en The Elder Scrolls V: Skyrim achter zich heeft gelaten.

  Defense of the Ancients 2 krijgt LAN-ondersteuning

  De real-time strategy game Defense of the Ancients 2, in de volksmond DOTA 2 genoemd, krijgt ondersteuning voor multiplayer via LAN. Dit meldt Erik Johnson van ontwikkelaar Valve in een interview met de website JoinDota.

  Stem van GlaDOS keert terug in DOTA 2

  De stem van Ellen McClain, beter bekend als de vrouw achter de kwaadaardige robot GlaDOS uit de Portal games, zal ook te bewonderen zijn in aankomend strategiespel Defence of the Ancients 2.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.