Defense of the Ancients 2

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, strategie & real-time strategy

  Gemaakt door Valve en uitgegeven door Valve

  Defense of the Ancients 2 Artikelen

  Vijf eSports 2019 toernooien om naar uit te kijken dit jaar

  De professionele tak van gaming is bijna niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Veel grote games hebben ieder hun eigen toernooi waar hele hoge geldbedragen te winnen zijn. Dit jaar zijn er ook weer genoeg om naar uit te kijken. Wij zetten 5 van die eSports 2019 toernooien op een rijtje.

  Oogappels 2012: Defence of the Ancients 2

  Defence of the Ancients zal bij iedere PC-gamer wel een belletje doen rinkelen. Volgend jaar kunnen we een splinternieuwe DotA-game verwachten. Al jaren wacht menig gamer op DotA 2. Wij blikken alvast vooruit op het spel.

  Defense of the Ancients 2 Preview

  Defense of the Ancients was één van de meest gespeelde games in de eSports wereld. Ontwikkelaar Valve komt binnenkort met deel twee en hoopt ook ditmaal een grote rol te spelen in de competitieve wereld.

  Defense of the Ancients 2 Nieuws

  The International DOTA 2 Tournament aangekondigd door Valve

  Valve kondigde vandaag via zijn blog aan dat The International Dota 2 Tournament dit jaar in Seattle (Washington) zal plaatsvinden, tussen 3 augustus en 8 augustus.

  Dota 2 krijgt grote update

  Dota 2 heeft een grote update gekregen die de Shadow Fiend van een cosmetische make-over voorziet. De Rekindling Soul Update komt ook met een balansupdate en, voor het eerst sinds jaren, veranderingen aan de Dota 2 map.

  DotA 2 in toekomst wellicht op Steam Controller

  Valve, het softwarebedrijf achter de nieuwe zogenaamde Steam Machines, wil ook spellen die oorspronkelijk voor de PC zijn gemaakt speelbaar maken met de nieuwe Steam Controller.

  DotA 2 krijgt Stanley Parable voice-over pakket

  Veel mensen maakten dit jaar kennis met The Stanley Parable, een originele game waarbij een verteller alle acties van de speler uitspreekt. Deze man gaat nu hetzelfde doen voor DotA 2.

  Dota 2 krijgt toch nog Diretide event

  Vorig jaar deed ontwikkelaar Valve aan een speciaal in-game evenement in Dota 2 genaamd Diretide, om zo Halloween te vieren. Dit jaar was het event echter nergens te bekennen, tot ontsteltenis van vele fans.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.