Death Stranding

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Kojima Productions en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8.5

  Death Stranding Artikelen

  Top 10 beste E3 2021 PS5 games - Klappers op de PlayStation 5

  E3 is alweer achter de rug, maar gelukkig kunnen we nog genieten van allen aankondigingen die wij hebben mogen meemaken. In dit artikel lees jij over de beste PS5 games die tijdens E3 2021 zijn aangekondigd. Natuurlijk kun je sommige van deze titels ook op andere platforms spelen, maar wie wilt er nou geen nieuwe PS5 game.

  Game releases juli 2020 - Paper Mario en Ghost of Tsushima!

  Het is weer de eerste dag van een nieuwe maand vol game releases. Maar wat kunnen we deze maand gaan spelen? Neem even rust van al je verhitte discussies over The Last of Us Part II en bekijk ons overzicht van de game releases van juli 2020.

  De beste PS4 store aanbiedingen van dit moment!

  Het is een goed moment om een PlayStation 4 gebruiker te zijn. De PS5 komt om de hoek kijken en de PSN Store zit vol met kortingen om van te profiteren. De beste kortingen voor de PS4 zetten we voor je op een rijtje!

  De beste games van 2019 - De kroonjuwelen van het jaar

  Een jaar komt op zijn einde en dat betekent dat we terugblikken op het beste van 2019. Er kwamen dit jaar weer tal van games uit waarvan we onwijs genoten. Zoveel zelfs dat we bijna met elkaar op de vuist gingen om te bepalen wat de beste games van 2019 zijn. Toch hebben we onze lijst weten samen te stellen en je kunt er hier alles over lezen!

  Top 7 beste PS4 exclusives van 2019

  Het jaar zit er weer op en we hebben gelukkig heel wat moois om naar uit te kijken voor 2020, waaronder de nieuwe generatie PlayStation en Xbox. Maar hoewel er de afgelopen twaalf maanden misschien niet heel veel Sony-exclusives uitkwamen, zaten er toch een aantal toppers tussen. Hieronder de top 7 beste PS4 exclusives van 2019.

  Death Stranding Nieuws

  Death Stranding Director's Cut binnenkort naar PS5

  Goed nieuws voor Kojima-fans: er komt een Death Stranding Director's Cut voor de PlayStation 5. De uitgebreidere versie van de game uit 2019 vindt 'binnenkort' zijn weg naar Sony's PS5.

  Death Stranding DLC trailer geplaatst door Hideo Kojima

  Death Stranding wordt dit jaar nog voorzien van nieuwe content. Hideo Kojima, de maker van de game, plaatste een tweet met een korte video die sterk hint naar Death Stranding DLC in 2020.

  MediaMarkt BTW weg ermee actie biedt Death Stranding voor 25 euro

  Ja, dames en heren. Jullie lezen dit goed. Death Stranding is nu maar voor 25 euro te koop bij MediaMarkt! Dit komt dankzij de BTW weg ermee actie.

  Wil Kojima engste horrorgame ooit maken?

  Hideo Kojima, maker van de bekende Death Stranding game die net uit is gekomen, heeft een nieuw doel bekendgemaakt op Twitter. De legende lijkt er naar te hinten om verder te gaan werken aan een horrorgame.

  De Hollandse invloed op Death Stranding is groter dan je denkt

  Morgen komt de langverwachte volgende game van Hideo Kojima dan eindelijk uit. De legendarische gameregisseur richtte zijn eigen studio Kojima Productions op met als eerste titel Death Stranding. Toch is het de Nederlandse studio Guerrilla Games die een flinke vinger in de pap heeft gehad als het aankomt op het maken van de game.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.