Deadlight

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, survival horror, platformer, puzzel, shooter & rail shooter

  Gemaakt door Tequila Works en uitgegeven door Tequila Works

  8

  Deadlight Artikelen

  Deadlight Review

  Zombies zijn de laatste jaren aardig populair geworden. Met games als The Walking Dead en Day Z nemen deze ondoden de gamemarkt over. Elk genre weet wel een goede combinatie met de monsters, van een shooter tot verhalengame. Nu is het tijd voor het platformgenre om in de wereld van het postapocalyptische te stappen.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Deadlight & Transformers

  Na een matige Xbox Live Arcade-week achter de rug te hebben, is het tijd om te kijken of Microsoft ditmaal meer weet te bieden. Staat er een hele sloot games en demo’s op ons te wachten?

  Deadlight Recensie Round-Up: Goede platformer

  Deadlight, de tweede game binnen Microsoft's The Summer of Arcade, is sinds vandaag te downloaden op de Xbox 360. Voordat je je zuurverdiende centen uitgeeft, wil je eerst weten of de game dat wel waard is. Daarom hebben we de recensies van de game op een rijtje gezet, zodat jij kunt zien of dit het geval is.

  Deadlight Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Games with Gold voor mei bekend

  Er staat twee nieuwe gratis games voor Xbox Live Gold-leden. De eerste game is Dust: An Elysian Tail en de tweede game is Saints Row: The Third. De eerstgenoemde game zal ook de game zijn die de eerste weken gratis te downloaden is.

  Games with Gold voor april bekend

  Vandaag begint er weer een nieuwe maand, de maand april, en daarmee lanceert Microsoft twee nieuwe gratis games op Xbox Live. Als je in het bezit bent van Xbox Live Gold kun je vanaf vandaag beschikken over Hitman: Absolution en Deadlight.

  Begin de week met nieuwe Steam Sales

  Het einde van het jaar komt steeds dichterbij, maar voordat we oliebollen gaan eten, is het nog tijd om vandaag en morgen naar de nieuwe Steam Holiday Sales te kijken.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De aanbiedingen van de Steam Summer Sale zijn weer veranderd, dus het is tijd voor een update! We brengen jullie op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en natuurlijk de door de community uitgekozen aanbieding.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.