Dead Space

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Avontuur, survival horror, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Electronic Arts, EA RS Studio & Visceral Games en uitgegeven door Electronic Arts, EA RS Studio & Visceral Games

  8.8

  Dead Space Artikelen

  Tien games die een remake verdienen - Steek ze in een nieuw jasje!

  Nostalgie voor klassieke games is een bekend fenomeen bij gamers, want wie wil nou niet zijn favoriete game opnieuw spelen met de kwaliteit van vandaag. Er zijn genoeg games die we in een nieuw jasje willen zien. Deze tien games remakes zouden we graag zo snel mogelijk in handen hebben!

  Visceral Games wiki - XGN Biografie

  In de laatste week van juli hebben wij aandacht besteed aan Retro Studios, de maker van Metroid Prime en Donkey Kong Country Returns. Deze week staat Visceral Games, de ontwikkelaar achter Dead Space, in onze spotlight! Lees er meer over in onze Visceral Games wiki special.

  10 PS3 games die een remake moeten krijgen

  Hoewel we nieuwe games altijd toejuichen, kunnen we de klassiekers natuurlijk niet negeren. De PlayStation 3 was een console met een breed scala aan gave games, waarvan ze niet allemaal opnieuw zijn uitgebracht. In deze lijst vind je de PS3 games die van ons een remake of remaster moeten krijgen!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  Dead Space Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Dead Space gratis te downloaden via Origin

  Zo nu en dan geeft een gameplatform op de PC gratis titels weg. Deze keer is het aan Origin om de game Dead Space gratis weg te geven aan gebruikers die het spel aan hun bibliotheek toevoegen.

  Dead Space in EA Access Vault toegevoegd

  EA heeft Dead Space in EA Access Vault toegevoegd. De horrorklassieker die zich afspeelt in de ruimte is nu dus gratis te spelen voor Xbox One gebruikers van EA's betaalde dienst.

  Xbox Live Games With Gold April komt met Saints Row 4 en Deadspace

  De Xbox Live Games With Gold april editie komt met vier behoorlijke titels. De games zijn zoals altijd weer gratis te installeren op je PC. Je kunt aan de slag met onder andere Saints Row 4.

  Dead Space gratis te downloaden op Origin

  Uitgever en ontwikkelaar Electronic Arts gaat gratis games weggeven op haar distributieplatform Origin op de PC, te beginnen met survival-horrorgame Dead Space. Dit doet EA naar eigen zeggen om "goodwill" te kweken bij de PC-gaming-community.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.