Dead Rising 3

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Capcom Vancouver en uitgegeven door Microsoft Studios & Capcom Vancouver

  6

  Dead Rising 3 Artikelen

  Nedgame Xbox One sales - allemaal 12 euro!

  Op Nederlandse webshop Nedgame.nl worden er flinke kortingen weggegeven op de goede games. Veel van deze games kosten slechts 12 euro, haal ze voordat het te laat is. Bekijk in deze special de beste Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro.

  Wat zijn de beste Xbox exclusives? [poll]

  Nu de beste films van Tarantino volgens jullie bekend zijn, is het tijd voor een nieuwe vraagstellingl. Met Sea of Thieves in het vooruitzicht zijn wij heel benieuwd naar wat jullie de beste Xbox exclusives vinden. Dat is de poll van deze week!

  Top 10 beste zombie games waar je nooit levend uit komt

  Zombie games zijn al jarenlang een favoriet van veel gamers. Het aanbod aan zombie games is enorm, van de serieuze survival games als DayZ en H1Z1 tot de grappige cartoonachtige zombies in Plants VS Zombies. Er is een zombie game voor iedereen, maar welke zombie games zijn nu het beste? Dat lees je in onze Top 10 beste Zombie games

  De 7 beste Xbox One exclusives die je in huis moet hebben

  De stap naar een nieuwe console kan soms wat overweldigend zijn. Zoveel nieuwe games om uit te kiezen, maar welke zijn nu echt het spelen waard? Om je een handje te helpen hebben wij hier de 7 beste Xbox One exclusives op een rijtje gezet, die je sowieso in huis moet hebben!

  Dead Rising 3: Apocalypse Edition Review

  Bijna een jaar geleden verscheen het derde deel van Dead Rising op de Xbox One, wat toen een exclusieve game zou zijn voor de nieuwe console van Microsoft. Nu is de game uit voor de PC, en dus mogen we in een hogere resolutie en met meer frames per seconde genieten van hordes zombies.

  Dead Rising 3 Nieuws

  Dead Rising studio zoekt personeel voor twee projecten

  Capcom Vancouver, de studio achter Dead Rising, heeft laten weten personeel te zoeken voor twee nieuwe projecten met Unreal Engine 4. De Dead Rising studio is op zoek naar onder andere artists, producers en designers.

  Dead Rising: Watchtower contracteert correspondent The Daily Show

  Komediant Rob Riggle gaat de hoofdrol spelen in de game-naar-filmadaptatie Dead Rising: Watchtower. Hij is bekend als correspondent van The Daily Show en van zijn rollen in 21 Jump Street, The Other Guys en NTSF:SD:SUV.

  Releasedatum PC-versie Dead Rising 3 bekendgemaakt

  Bezitters van een Xbox One konden al even aan de slag met Dead Rising 3, maar PC-bezitters moesten nog even wachten. Capcom heeft nu bekendgemaakt wanneer PC-gamers eindelijk ook aan de slag kunnen met de zombie-game en dat is op 5 september 2014.

  Dead Rising 3 verschijnt 5 september voor PC

  Dead Rising 3, het zombie actie avonturenspel van Capcom, komt 5 september uit voor de PC. Hiervoor was het spel exclusief verkrijgbaar voor de Xbox One.

  Dead Rising krijgt een film

  Het zombiespel Dead Rising krijgt een speelfilm, compleet met zombie-uitbraak. Wanneer de film met ondoden uitkomt, is nog niet bekendgemaakt door Capcom.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.