Dead or Alive 6

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Team Ninja en uitgegeven door Koei Tecmo

  7

  Dead or Alive 6 Artikelen

  Dead or Alive 6 Review - Knokken tot je er bij neer valt

  De Dead or Alive vechtspellen staan onder meer bekend om het toegankelijke vechtsysteem en hun over de top bewegingen. Maar de laatste jaren ontbreekt het de franchise aan vernieuwing en worstelt met zijn imago. In deze Dead or Alive 6 review zien we allerlei nieuwigheden zoals een Story modus, maar ook dat de game nog met wat aandachtspunten kampt.

  Vijf mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages die de game compleet maken

  Met 26 personages is het roster van Dead or Alive 6 al aardig goed gevuld. Toch zijn er nog een paar personages uit de voorgaande delen die ontbreken. Met hen erbij zou de game pas echt helemaal compleet zijn. Vijf van deze mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages hebben we in dit artikel uitgelicht.

  Game releases maart 2019 - The Division 2 en Devil May Cry 5

  Maart is de maand waarin de lente haar gezicht weer laat zien. De dagen worden langer en de zon schijnt weer volop. Een ideaal moment om je gordijnen dicht te gooien en aan de slag te gaan met de game releases van maart. Welke games je deze maand kan spelen, lees je in dit artikel.

  Vijf Dead or Alive 6 features die je klaarstomen voor de strijd

  De Chinese kalender zegt dat 2019 het jaar van het varken is. Toch is dit niet helemaal waar. 2019 is namelijk het jaar van de vechtgames! Een van die vuistbrekers is Dead or Alive 6. In deze special behandelen we vijf Dead or Alive 6 features die je klaarstomen voor de strijd.

  Beste februari 2019 game releases - 15 februari dag van de keuzestress

  In februari komen er ontzettend veel games uit die er alles aan proberen te doen om de aandacht van gamers te trekken. Het opvallende is dat het gros van de games ook nog eens op dezelfde dag verschijnt. Keuze stress dus met deze beste februari 2019 game releases. Heb jij aan het einde van je geld nog maand over?

  Dead or Alive 6 Nieuws

  Dead or Alive 6 Season Pass inhoud bekendgemaakt

  Ontwikkelaar Team Ninja en uitgever Koei Tecmo onthullen de inhoud van de eerste Dead or Alive 6 Season Pass. Dit doen ze tijdens EVO Japan 2019. De Season Pass komt op dezelfde dag als de game uit en bevat onder andere Mai Shiranui van SNK's The King of Fighters XIV.

  Dead or Alive 6 Core Fighters gratis beschikbaar na de lancering

  Yohei Shimbori, regisseur van Dead or Alive 6, heeft in een interview met Siliconera aangegeven dat Dead or Alive 6 Core Fighters onderweg is. Deze gratis versie van de game zagen we al bij eerder Dead or Alive games. Core Fighters zal ergens na de lancering uitkomen.

  Dead or Alive 6 releasedatum met twee weken uitgesteld

  De releasedatum van Dead or Alive 6 is met twee weken uitgesteld. Eigenlijk zou de game op 15 februari 2019 uitkomen, maar dat is nu veranderd naar 1 maart 2019. Er moeten volgens Yohei Shimbori, regisseur en producent van Dead or Alive 6, nog een aantal features worden verbeterd.

  Dead or Alive 6 release aangekondigd - Flink wat meppen op de kaak

  De actie breekt opnieuw los. Strijders gaan de vechtring in om elkaar opnieuw flink in elkaar te rossen. Tijdens het bezichtigen van het nodige geweld wordt al snel duidelijk dat er een nieuwe Dead or Alive 6 release wordt aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.