Dead or Alive 5 Ultimate Artikelen

  Vijf mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages die de game compleet maken

  Met 26 personages is het roster van Dead or Alive 6 al aardig goed gevuld. Toch zijn er nog een paar personages uit de voorgaande delen die ontbreken. Met hen erbij zou de game pas echt helemaal compleet zijn. Vijf van deze mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages hebben we in dit artikel uitgelicht.

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  Wekelijkse Xbox Live Update - The Whole Package

  De E3 is afgelopen en Xbox Live lijkt weer wakker te worden. Afgelopen week is zoweer het 'hele pakket' verschenen: een game, een demo en een heleboel add-ons. Zo zien we het graag!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Magic Markers en een astronaut

  Een traditiegetrouwe Xbox Live Update deze week: één arcadegame en een handjevol (micro-)DLC's. Kunnen jullie raden welke band deze week in het zonnetje wordt gezet door Rocksmith?

  Dead or Alive 5 Ultimate Nieuws

  7 tegen 7 mogelijk in Dead or Alive 5 Ultimate

  We schreven al dat er een Ninja Gaiden-personage richting Dead or Alive 5 Ultimate komt, maar wat misschien nog veel boeiender is, zijn de teamgevechten tussen zeven personages.

  Ninja Gaiden-personage naar Dead or Alive 5

  Rachel, een personage uit de Ninja Gaiden-games, verschijnt als vechter in Dead or Alive 5 Ultimate, alsook Leon uit Dead or Alive 3. Dat wordt duidelijk in een publicatie van het Japanse game-tijdschrift Famitsu.

  Dead or Alive 5 Ultimate komt met free-to-play versie

  Dead or Alive 5 Ultimate komt waarschijnlijk begin september al uit, maar er komt later ook nog een free-to-play versie van de game. Deze versie verschijnt volgens uitgever Tecmo Koei even later op 3 november 2013.

  Dead or Alive 5 Ultimate verschijnt begin september

  Dead or Alive 5 Ultimate zal op 3 september verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Dit is echter een Amerikaanse datum. De Europese release zal waarschijnlijk in dezelfde week plaatsvinden.

  Dead or Alive Ultimate 5 is een feit

  Een teaser liet eerder al zien dat er een game in ontwikkeling was bij Team Ninja 5 die iets te maken zou hebben met Dead or Alive 5. Het is nu officieel: er komt een re-release van de game onder de naam Dead or Alive Ultimate 5.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.