Dead or Alive 5: Last Round

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 & PlayStation 4

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Tecmo Koei en uitgegeven door Team Ninja

  6.5

  Dead or Alive 5: Last Round Artikelen

  Vijf mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages die de game compleet maken

  Met 26 personages is het roster van Dead or Alive 6 al aardig goed gevuld. Toch zijn er nog een paar personages uit de voorgaande delen die ontbreken. Met hen erbij zou de game pas echt helemaal compleet zijn. Vijf van deze mogelijke Dead or Alive 6 DLC personages hebben we in dit artikel uitgelicht.

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  Dead or Alive 5 Last Round Review - Een zwakke heruitgave

  Na bijna drie jaar sluit studio Koei het boek dat Dead or Alive 5 heet. Alle downloadbare content is gebundeld in een definitieve versie die de toepasselijke naam ‘Last Round’ draagt. Niet onbelangrijk: de Japanse studio brengt dit pakket naar de nieuwste spelcomputers. Hoeveel meerwaarde biedt Dead or Alive 5: Last Round ten opzichte van het origineel?

  Dead or Alive 5: Last Round Nieuws

  Xbox Live Deals geven kortingen op Evolve, Transformers en meer

  Microsoft komt wekelijks met een nieuwe lijst aan titels die in de verkoop gaan via het digitale verkoopkanaal. De paaskortingen zitten er net op, maar de Xbox Live Deals zijn ook niet bepaald mis.

  Dead or Alive 5 Last Round voor PC mist belangrijke functies

  De PC versie van Dead or Alive 5 Last Round mist een aantal belangrijke functies. Het vechtspel is vandaag gelanceerd op Steam.

  Dead or Alive 5 Last Round crash op Xbox One

  De Xbox One versie van Dead or Alive 5 Last Round is niet helemaal in orde. Reacties vanuit gamers wijzen uit dat de game crashes bevat is zowel de onine als de offline modus. De Dead or Alive 5 Last Round crash zorgt dat het beeld bevriest.

  Dead or Alive 5 Last Round nieuw personage onthuld

  Team NINJA heeft aangekondigd dat er een nieuw personage onderweg is naar Dead or Alive 5 Last Round, genaamd Honoka.

  Dead or Alive 5: Last Round release bekend

  De nieuwste uitgave van Dead or Alive 5 heeft een releasedatum gekregen. De game zal vanaf 20 februari beschikbaar zijn in Europa.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.