Dead Nation

  Uitgebracht voor PlayStation 3 & PlayStation Vita

  Genres: Actie, avontuur, survival horror & shooter

  Gemaakt door Housemarque & Climax en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Housemarque

  6.5

  Dead Nation Artikelen

  Dead Nation (PS Vita) Review

  Zombies, we worden er tegenwoordig mee doodgegooid. Is dat de reden dat Dead Nation op Vita niet zo succesvol is, of zit daar meer achter?

  PlayStation Store Update - Trials Fusion & 2014 FIFA World Cup Brazil

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Dead Nation - Road of Devastation Review

  Wereldwijd zijn er in Dead Nation al meer dan 11,700,000,000 zombies vermoord. Is dat veel? Nee joh, daar kan nog veel meer bij moet Sony gedacht hebben. Daarom is het tijd voor de eerste downloadbare content, genaamd Road of Devastation.

  Dead Nation Review

  De makers van Super Stardust HD proberen ons ditmaal te vermaken met een zombiegame. Dead Nation tovert honderden zombies tegelijk op je beeld, maar staat deze kwantiteit ook garant voor kwaliteit?

  Dead Nation Preview

  Wat zou jij doen wanneer iedereen om jou heen in een zombie veranderde? Zou je hopeloos in een hoekje gaan zitten of zou je een paar wapens ter handen nemen en alle zombies genadeloos weer terug naar hun graf verwijzen? Wij kiezen de tweede optie. Omdat zombies in de echte wereld momenteel nogal schaars zijn, hebben we Dead Nation al even kunnen proberen om te kijken hoe deze game alle zombies overleeft.

  Dead Nation Nieuws

  Returnal ontwikkelaar Housemarque voegt zich aan PlayStation Studios toe

  Zojuist is bekendgemaakt dat Super Stardust, Dead Nation en Returnal ontwikkelaar Housemarque het nieuwste lid is van PlayStation Studios. We kunnen nu verwachten dat de ontwikkelaar zonder financiële zorgen games kunnen blijven ontwikkelen die exclusief naar de PlayStation-consoles komen, waar Returnal de nieuwste game is die Housemarque heeft uitgebracht exclusief voor de PS5.

  Nieuwe Halloween-aanbiedingen in PlayStation Store

  Net als vele anderen maakt Sony ook gebruik van de aankomende feestdag Halloween om er een aantal aanbiedingen uit te gooien. Onder andere inFamous valt ten prooi aan de kortingen.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.