Dead Island: Riptide

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur, survival horror & role-playing

  Gemaakt door Techland en uitgegeven door Techland

  5.5

  Dead Island: Riptide Artikelen

  Beste 5 co-op zomer games - Samen de zomer door

  De zomer staat weer voor de deur en dat is altijd een periode met veel vrije tijd. Deze tijd kan je goed besteden om samen met vrienden een lekker potje te gamen. Welke games lenen zich voor ultiem teamwork in deze warme zomer? Dit zijn de beste 5 co-op zomer games!

  5 beste zomer games - Blijf lekker binnen!

  De zomer is heerlijk: Zon, zee, strand, vrije tijd en vakantie. De zomer geeft je alle rust en tijd om binnen te zitten en heerlijk te gamen, gordijnen dicht en gamen maar. Om toch nog iets mee te krijgen van de zomer, al is het dan digitaal, presenteert XGN de 5 beste zomer games.

  Games die tegenvallen: de XGN redactie vertelt

  Het zal je vast wel eens overkomen zijn. Een game waar je ontzettend naar uitkeek en een hype waar je U tegen zei. Maar toen je eenmaal de game in je handen kreeg viel de game tegen. De XGN redactie deelt hun ervaring met games die tegenvallen.

  De 5 meest bizarre game collector's editions

  In de loop van de tijd zijn er een heleboel vette speciale edities van games uitgekomen, maar ook een heleboel bizarre. XGN zet de raarste voor je op een rijtje.

  Xbox Live Deals of the Week: Dead Island en meer zombies

  De ondoden komen je Xbox overnemen deze week, want de Xbox Live Deals of the Week brengen je deze week alleen games met orgaan-etende lijken.

  Dead Island: Riptide Nieuws

  PlayStation Summer Sale heeft veel PS4 games in de uitverkoop

  Er is een uitverkoop in de PlayStation Store. Enorm veel PS4 games en PS3 games zijn in de aanbieding tijdens de PlayStation Summer Sale. De kortingen kunnen oplopen tot 60%

  Dead Island Definitive Edition uitgelekt?

  Het lijkt erop dat de zombiegame Dead Island uit 2011 opnieuw uitgebracht zal worden PlayStation 4, Xbox One en PC. Een Zuid-Afrikaanse verkoopsite heeft Dead Island Definitive Edition namelijk online gezet.

  Tweede poging voor Dead Island film

  Dead Island uitgever Deep Silver doet een nieuwe poging om een Dead Island mogelijk te maken. Een deal met Lionsgate uit 2011 is verlopen, waardoor Deep Silver nu een nieuwe partner heeft gevonden in Occupant Entertainment.

  Microsoft Ultimate Sale: De derde dag

  Major Nelson blijft op zijn blog met kortingen strooien. Gisteren en eergisteren kregen we al kortingen to 93% procent te zien. Ook vandaag zijn de kortingen weer fiks. De kortingen zijn niet kleiner dan 50% en gaan ook vandaag tot 93%.

  Hellraid schuift door naar 2014

  De actie-RPG Hellraid is uitgesteld naar 2014. Ontwikkelaar Techland laat weten bijzonder druk te zijn met andere projecten en heeft de game doorgeschoven naar het volgende kalenderjaar.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.