Dead by Daylight Nieuws

  Stranger Things Dead by Daylight crossover brengt Netflix en games samen

  Als je één van de populairste series op Netflix moet benoemen, dan komt Stranger Things al snel als optie naar boven. Dit sci-fi avontuur wordt nu vermengd met een videogame. Er ontstaat een ware crossover tussen Stranger Things en de videogame Dead by Daylight. De crossover moet het beste van beide werelden combineren.

  Dead by Daylight Stranger Things DLC aangekondigd

  Als je al een tijdje geen Dead by Daylight meer hebt gespeeld, heb je vanaf september misschien weer een reden om de game even op te pikken. Fans van Stranger Things die de game helemaal nog nooit gespeeld hebben moeten het misschien toch maar eens overwegen. Volgende maand krijgt Dead by Daylight Stranger Things DLC!

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  PlayStation Plus games augustus 2018 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor augustus 2018 zijn bekendgemaakt door Sony. Deze maand kunnen PlayStation Plus-gebruikers Mafia III en Dead by Daylight gratis downloaden.

  Steam Halloween Sale geeft korting op enge games en films

  De Steam Halloween Sale is begonnen en geeft korting op verschillende games en films. Alle producten waar korting op is, zijn spooky, om in de stijl van Halloween te blijven.

  Nieuwe Dead by Daylight trailer toont Freddy Krueger!

  Eerder verscheen een mysterieuze teaser waaruit we konden concluderen dat Freddy Krueger mogelijk naar Dead by Daylight zou komen. Nu is dit officieel bevestigd! In deze nieuwe Dead by Daylight trailer werpen we onze eerste blik op dit iconische horrorpersonage. Bekijk de korte teaser bovenaan de pagina.

  Nieuwe Dead by Daylight killer gehint in trailer

  Er is een nieuwe Dead by Daylight killer gehint in een trailer. De korte trailer is bovenaan de pagina te zien en zal horrorfanaten zeker een lach op hun gezicht toveren. Zijn jullie klaar voor een nieuwe moordenaar?

  Dead by Daylight sales boven 1.8 miljoen en krijgt console trailer

  De Dead by Daylight sales zijn boven de 1.8 miljoen. Dit bestaat uit slechts de PC-versie. Verder is er een trailer voor de console versie van de game verschenen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.