De Sims 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door The Sims Studio & EA RS Studio en uitgegeven door Electronic Arts & EA RS Studio

  5

  De Sims 3 Artikelen

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  De top 10 beste PC budget games voor dit moment - <30 euro

  In tijden van crisis kunnen we wel op de centjes letten. Met de komst van vele nieuwe titels zullen de oude titels worden afgeprijsd. Dit is het moment om een slag te slaan. Wij hebben de 10 beste PC budget games voor minder dan 30 euro van dit moment alvast voor je geselecteerd.

  De 10 beste simulatiegames

  Elke week mogen jullie je stem uitbrengen in de poll, en deze week ging het over simulatie games. Volgens jullie zijn dit de 10 beste simulaties.

  Vijf leuke Sims glitches

  De Sims 4 komt er bijna aan, en het is tijd om terug te kijken op de grootte weelde aan bugs en glitches die de voorgaande Sims delen ons gaven. XGN heeft een paar van de leukste voor je op een rijtje gezet, zodat je deze vrijdag met verstand op nul even kunt lachen.

  Sex sells: Naaktheid in vijf games

  Inderdaad, je leest het goed. Want volledige naaktheid in games komt inderdaad regelmatig voor, maar niet zo vaak dat je eigen speelbare personage helemaal in zijn adamskostuum rondloopt. Wij geven je dan ook vijf van deze (soms bizarre) games. ENJOY!

  De Sims 3 Nieuws

  CoD: Ghosts en meer in de uitverkoop bij Steam

  Terwijl jullie nog aan het kerstontbijt zitten, heeft Steam alweer een nieuwe lading aan Steam Sales online gezet. Kijk snel of jouw favoriete game ertussen zit om zo voor jezelf een kerstcadeautje te scoren.

  De Sims 3: Roaring Heights nu verkrijgbaar

  Wie niet kan wachten op De Sims 4, die over een jaartje verschijnt, kan De Sims 3: Roaring Heights kopen. Roaring Heights is een aanvulling op het derde deel van de Sims en is verkrijgbaar in de Sims Store.

  Nieuwe Humble Bundle loopt als een trein

  Vanmorgen berichtten wij over een nieuwe Humble Bundle die volledig in het teken staat van Electronic Arts. Deze bundel doet het beter dan ooit, want binnen een dag weet het meer te verkopen dan alle vorige bundels.

  Nieuwe Humble Bundle vol met EA-games

  Als je acht AAA-games van Electronic Arts wilt hebben moet je bij Humble Bundle zijn. Het pakket staat namelijk geheel in het teken van Electronic Arts.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is weer 19:00 uur geweest, oftewel tijd voor de nieuwe aanbiedingen van Steam. Wij laten jullie weten welke aanbiedingen er voor vandaag zijn, de aanbiedingen van gister die nog gelden, de flash aanbiedingen en de aanbieding die is gekozen door de community.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.