de Blob 2 Artikelen

  De Blob 2 Review - Spetter, klieder, alles moet kleur krijgen!

  Voor ons ligt een lelijke grijze stad. Op het eerste gezicht is al duidelijk dat je hier niet wilt zijn. Desalniettemin heb je een gave waardoor je de stad toch wat verdraaglijker kunt maken. Met je Blob kleur je heel de wereld door er als een verfkwast doorheen te stuiteren. In De Blob 2 Review lees je hoe dit voelt.

  Top 5 nieuwste backwards compatibility games voor Xbox One

  Zoals de meeste van jullie wel weten wordt Call of Duty: Modern Warfare remaster binnenkort beschikbaar gesteld bij het kopen van Call of Duty: Infinite Warfare. Daarnaast worden er nog meer oude games beschikbaar gemaakt, maar dan via backwards compatibility voor de Xbox One

  Top 5 beste Nederlandse games voor Koningsdag

  Koningsdag is een typisch Nederlandse dag, waarop we typische vaderlandse activiteiten ondernemen. Op een dag als deze zou het toepasselijk zijn om een game van eigen bodem te spelen. Hier vind je de beste Nederlandse games.

  de Blob 2 Review

  We zitten nog midden in de winter en de vries kruipt ’s nachts weer uit de grond. Het is koud, grauw en dit seizoen heeft niet voor niets een eigen dip naar zich vernoemd gekregen. Om deze treurigheid toch een beetje achter ons te kunnen laten en alvast vooruit te kijken naar de vrolijkheid van de lente heeft THQ de Blob 2 in de winkels gelegd. Weet deze game met zijn kleurrijke kliederboel ons uit een winterdip te trekken?

  De Blob 2 Preview

  Stel: een kwade organisatie heeft alle kleur en plezier uit de wereld laten verdwijnen en daardoor is je leefomgeving alles behalve vrolijk. Wat doe je dan? De Blob inschakelen! Nadat hij twee jaar geleden al Comrade City redde van de ondergang, moet hij opnieuw ten strijde gaan. Tijd voor een nieuw avontuur, waarin je ook ondergronds gaat.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.