de Blob

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Wii, Switch & PC

  Genres: Platformer & puzzel

  Gemaakt door Blue Tongue en uitgegeven door THQ Nordic

  de Blob Artikelen

  Koningsdag 2018 - De tien beste Nederlandse games

  Het is Koningsdag. Iedereen viert dit op een andere manier. Als gamers tonen wij ons nationalisme door de tien beste Nederlandse games op een rijtje te zetten.

  Top 10 beste THQ games - herinneringen aan een verloren bedrijf

  Wat zijn de 10 beste THQ games? Het Amerikaanse gamebedrijf ging meer dan vijf jaar geleden ten onder aan geldproblemen. Ze heeft een indrukwekkende lijst van games en franchises achter gelaten, sommige die recentelijk terug zijn gekeerd onder de THQ naam. Kijk mee naar de beste games van het gesloten bedrijf!

  De 17 november game releases - Wat is er vandaag uit?

  Eens in de zoveel tijd is er een dag dat er wel heel veel games uitkomen. 27 oktober was er zo één, want toen kwamen zowel Super Mario Odyssey, Assassin's Creed Origins en Wolfenstein 2 uit. Nu zijn de 17 november game releases ook zeker niet mals. Ben je benieuwd wat er vandaag uit is? Lees dan snel verder!

  de Blob Nieuws

  Xbox Game Pass games februari - Geweldige gratis games

  Xbox heeft bekendgemaakt dat er in februari weer games worden toegevoegd aan de bibliotheek van de Xbox Game Pass. Deze maand worden er zes games toegevoegd met onder andere Crackdown 3 en Shadow of the Tomb Raider. Dit zijn de nieuwe Xbox Game Pass games in februari.

  de Blob game later dit jaar op Nintendo Switch

  THQ Nordiq heeft aangekondigd dat de Blob game naar de Nintendo Switch komt. Het gaat om een remaster van de originele de Blob, die bijna tien jaar geleden op de Wii werd uitgebracht. Er is nog niet bekend op welke datum de game uitkomt, wel is bekend dat het spel ergens in dit jaar uitkomt.

  De Blob heruitgave komt naar PlayStation 4 en Xbox One

  Goed nieuws voor mensen die negen jaar geleden De Blob speelden op de Nintendo Wii, want er komt een De Blob heruitgave voor de PlayStation 4 en Xbox One. 17 november is de release.

  De Blob PC release is vandaag

  De de Blob PC release is vandaag op Steam en GOG. De game kwam in 2008 uit voor de Wii, maar wordt nu dus eindelijk uitgebracht voor de PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.