DC Universe Online

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Massive multiplayer & role-playing

  Gemaakt door Sony Online Entertainment en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Sony Online Entertainment

  7.5

  DC Universe Online Artikelen

  De PlayStation 4 launchgames - Het complete overzicht

  Vanaf 29 november ligt de PlayStation 4 ook bij ons in de winkels. Dan zijn er meteen een heleboel mooie games beschikbaar. In dit uitgebreide artikel nemen we ze allemaal met je door.

  DC Universe Online Review

  Het is alweer sinds eind vorige maand dat gamers te mogelijkheid hebben gekregen om in de schoenen - of misschien beter gezegd cape – te kruipen van een superheld of schurk om vervolgens zij aan zij met de DC comic helden te strijden tegen het kwaad. Dit klinkt als een herhaalde formule, maar plaats dit concept in het kader MMORPG en het hele roer wordt vervolgens omgeslagen. Maar gaat het roer wel de goede kant op?

  DC Universe Online Nieuws

  SOE-titels krijgen misschien abonnementsmodel

  Titels van Sony Online Entertainment - PlanetSide 2, EverQuest en DC Universe Online - krijgen misschien een abonnementsmodel. Voor een bepaald bedrag, vijftien dollar, moeten gamers toegang krijgen tot alle games van de uitgever.

  DC Universe Online zal geen exclusieve content krijgen op PS4

  DC Universe Online zal tijdens de lancering van de PlayStation 4 ook naar deze next-gen console gebracht worden, maar extra content hoef je in deze versie niet te verwachten.

  Sony Entertainment Online ontslaat deel van personeel

  Sony Entertainment Online, de maker van games als EverQuest Next, PlanetSide 2 en DC Universe Online, heeft aangekondigd dat er ontslagen zullen volgen bij het bedrijf. Het gaat om de vestigingen in Austin en San Diego, allebei in Amerika.

  'DC Universe Online is snelst groeiende deel van SOE'

  Sony Entertainment Online (SOE) heeft bekendgemaakt dat DC Universe Online het snelst groeiende onderdeel van het bedrijf op de PlayStation 3 is.

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.